Eltűnt a kép a tévémről, valamit ki ír angolul, de nem értem! Ki tudná lefordítani? (tudásbázis)
nem tanulok már ill. iskolában már régóta nem :)
most már 2 napja megállás nélkül havazik, én meg azért nem tudok sehova menni, de legalább szép :)
tényleg szép gyerekeid vannak, de a macskád se semmi :)
nekem is van kettő, egy cirmos, és egy vörös fehér foltos 16 éves kandúr (Pitypang)
én maradtam a gyökereimnél, csak arrébb költöztem egy kerülettel :)
nagyon szeretek itt lakni, és remélem nem adnak rá okot, hogy el kelljen mennem innen
jetimaci, ez jó :DD
nem derült még ki :)
Tényleg húzok, mert még van egy kis dolgom és le is kéne feküdni, mert reggel 8kor meg kelek, és amúgy nagyalvó lennék...
Jó éjt!!!
Köszi, el is pirultam... :)
A képei között van egy jószág, arra írtam. Úgy van fent, hogy árulja el valaki, mi az... Hát én megmondtam, amire gondoltam. ;)
Családjog, próbálom kideríteni 1-2 embernek, hogy most akkor milyen papír is kell ahhoz, hogy az apa lehessen az apa az anyakönyvi kivonaton is...
Most változott a törvény, csak a háttér nincs meg hozzá, szóval most egy csomó gyerek meg anyuka "lóg a levegőben", anélkül, hogy bármit is intézni tudnának.
Édes hazám, te jó Magyarország...
A bürokrácia és a kiskapuk hazája...
Megfejtették már a többiek, milyen állat az a barna izé a képeid között???
Én a helyedben jetimacinak hívnám. :DDD
Asszem mennem kéne aludni, csak hülyeség jön belőlem, ráadásul a qrva jogi szövegek a maradék agyamat is leszívták, szóval az most "tabula rasa". :S
Aha, most akkor 2 tányér van 1 tévére?
(Bocsi a hatásszünetért, csak közben egy új törvényről kerestem leírást, nem sok sikerrel...)
Lehet, hogy mikor az újat feltetté(te)k, elmozdult a régi. Mivel a műhóóód nagyon messze van, elég csak fél milit kimozdulnia és már nem is látsz semmit...
Bár ha szerencséd van, foghatsz valami jó kis marslakó-tévéadást! ;) (Bocsi, hülye poén, de nem bírtam ki, hogy ne írjam le...)
Segghülye vagyok hozzá, de nekem úgy tűnik, nem veszi a műholdról a jelet a tányér. Nem mozdult el véletlenül, vagy nem került elé valami?
(Apóséknál pl. azért nem működik tökéletesen, mert van az útban egy fa, ha fúj a szél, belóg az útba és a tányér nem veszi a jelet. Az viszont biztos, hogy nálad nem ez van, mert fa nem nő egy fél nap alatt...)
Akkor szerintem ezt nem fogod egyedul megoldani attol felek. Frissiteni kellen a vezerlo programot.
Remelem ez segitett valamit.
További ajánlott fórumok:
- Segítenétek német mondatot lefordítani? (kezdőknek való)
- Valaki tudna nekem segíteni? azt kellene lefordítani, hogy:
- Segítséget kérnék pár sor német szöveg lefordításában
- Egy idézetet kellene angolra lefordítanom.Tudna valaki segíteni?
- Aki tud angolul segítene egy receptet lefordítani? Köszönöm!
- Angolul jól tudó valakit keresek, aki lefordítana nekem egy fontos szöveget, és úgy tenné ezt, hogy 1000%-ig megbízhatok benne.