Eltitkolta, adta, majd elvette Őt az Élet (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Eltitkolta, adta, majd elvette Őt az Élet
Köszönöm mindenkinek!!
Vezetek naplót ott leírom a mindennapjaimat/inkat.
Aki szeretné olvasni,nyomon követni,nyugodtan,nem titkos :)
Boldog babavárást! :))
Sajnos sokan túl vagyunk egy - vannak akik több - vetélésen. Nekem 2010-ben volt... És most 3-án volt 14 hónapos a kisfiam. Nem szabad feladni, és igen, el kell engedni a távozó babát, csak úgy lehet felkészülni egy újra.
Szia!
Februárban tudtam meg 9 hetesen,hogy baj van.műtét stb.1 menstruációt kivártunk nem jött a baba.Egyszerüen nem tudtam elengedni, elfelejteni.Aztán irány a Balaton 1hét szószerint éltünk a mának nem foglakoztunk semmivel...ÉSSSSSS lám júli 5.-én jött meg utoljára.Nem mertem elmondani a nagy hirt senkinek. Megvártuka bűvös 12.hetet. Április 12 környékén jön Lia baba:)
Nem szabad feladmni,de elkell őket engedni ha menni akarnak
Rossz volt olvasni,én a 10.héten láttam az ultrahangon,hogy baj van.Nagyon sajnálom:(
Küldöm a gólyát feléd,hozza el nektek,amire a legjobban vágytok!
Szia!
Sajnálom ami történt. Megríkattál, ami a hozzászólások után örömkönnyekben végződött.
Remélem most minden rendben lesz a picurkáddal! Feltétlenül írj majd, hogy mi volt az uh-n!
Szorítok értetek nagyon, így ismeretlenül is!
Boldog babavárást! :):):)
Gratulálok a babához! :)))
Pon írni akartam,hogy nekem is hasonló problémám volt és gyógyszer segítségével sikerült a baba,aki most 8 hónapos! :D
Köszönöm!
Miután megírtam ezt a cikket képzeljétek kiderült hogy kisbabát várok!!!Holnap töltöm be a 11. hetet,pénteken megyek ultrahangra,nagyon izgulok,hogy minden rendben legyen a babával. :)
Ezt is megírom majd egy újabb cikkben hamarosan. :D
Látod, látod...
Csak ne köss barátságot a lehetetlennel:)
Nagyon sajnálom, de örülök neki, hogy így is pozitív tudsz maradni és jönni is fog a baba majd meglátod.
Sok sikert és sok boldogságot kívánok neked!
Ha fontosnak érzed a vizsgálatokat, akkor mindenképpen csináld végig, különben nem lennél nyugodt!
Amire nem nagyon szoktak külön figyelni a dokik, pedig nagyon fontos, csak nem annyira tudományos, az az étkezés és a lelked. Nézz utána, hogyan tudnál minél "tisztábban" étkezni, ami még elfogadható számodra és próbálj meg minél kiegyensúlyozottabb környezetet teremteni magad körül.
Sikerülni fog! :)))
Sajnálom, ami veletek történt! Ilyenre ne is gondolj, hogy selejt vagy, arra meg végképp ne gondolj, hogy te vagy a hibás... Nekem anno megmondta az orvosom, hogy ha nem marad meg a bébi (erős görcsök, barnázás, lázas megbetegedés, stb volt terhesség elején), akkor se essek kétségbe. Ennek így kell lennie, a picivel volt valami gond... Szóval lehet így volt a legjobb, a következő életerős bébi lesz, aki szeretne a Ti gyermeketek lenni!
Sok erőt és kitartás a továbbiakhoz, remélem hamarosan Te is édesanya leszel!
Nagyon sajnálom!! Legyél erős, és tarts ki! Amíg csak erőd engedi menj és próbáld!!
hidd el nem vagy selejt és nem vagy hibás!!
Drukkolok!!Itt is és a naplódban is!!
Várok rád de tudom nem jössz vissza soha.
Nehéz föld alatt ágyaztak neked.
Alszol mozdulatlan.
Hiába zümmög a szél.
Hiába fütyülnek a rigók
Hiába csalogat a napfény.
(Kassák Lajos)
Ugrás a teljes írásra: Eltitkolta, adta, majd elvette Őt az Élet
További ajánlott fórumok:
- Anyák, akiktől elvették a gyermeket .....
- A férj elvette a gyereket
- Elkértem a telefonját, nem adta ide. Majdnem vége lett. Jogosan?!
- Érdemes-e a munkaügyi bírósághoz fordulni miután a rokkant nyugdíjat elvették másodfokon is?
- Miért tagadta le hogy ismer, majd kérdezett rá milyen vagyok?
- Normál postai csomag mikor érkezik majd meg, ha ma délelőtt adtam fel?