Első levél a Mikulástól (beszélgetés)
Köszönöm! :)
Így még jobb élmény lesz majd unokaöcsimnek, mikor kezében tartja majd a csomagot... :)
Nagyon jól le irtad mit kell irni a télapó nevében.
Eszembe jutnak a saját gyermekeim,amikor én irtam a télapó nevében...,számukra a mai napig szép emlék a gyermek korukból,mert ilyenkor fel emlegetik mindig télapó levelét,persze humorosan.
Köszönöm szépen a segítséged! :)
Ezek alapján egy nagyon kedves levelet fogok neki írni! :) Jó az alap nagyon!!! ;)
Én valami olyasmit írnék, hogy
Kedves (név)! Úgy hallottam, jó fiú voltál idén, bár a kedves segítőim azt is elmesélték, hogy (ide írj valami kisebb negatívumot, pl. nem rak rendet a játékai között, bármit, ami jelemző rá, amiért a szülei is gyakran rászólnak). Amikor benéztek az ablakodon, látták (ide írj pozitívumot, valaki konkrét esetet, pl. amikor anyukád megkért, visszaadtak a kislánynak a labdáját a játszótéren). Szüleid elmesélték nekem, hogy leginkább egy focilabdának (katonának stb.) örülnél, és én, a Mikulás szeretem, ha a jó gyerekek örülnek, ezért küldön ezt a kis csomagot. Legyél továbbra is jó fiú, hallgass a szüleidre, és (ide írd, amiről az elején szó volt, hogy nem csinálja meg, pl. rakj rendet magad után). A segítőim llenőrizni fognak jövőre is, és ha jó leszel, egy év múlva is meglátogatlak. Szeretettel üdvözöl a Mikulás
Hm?
Lehet, hogy az idén már késő,nem tudom mennyi a postai átfutás.
Ha erre a címre írsz a gyerek nevében, a mikulás válaszol szép színes, mesés levélben:
Santa Claus
Joulopukki
Rovaniemi
Lapland Finland
Sziasztok!
Középső csoportos unokaöcsémnek szeretnék egy kisebb csomagot küldeni a mikulás nevében és egy kedves kis levelet is mellékelnék, amit a mikulás írt. Saját gyerekem nincs, így még nem fogalmaztam ilyet.
Segítsetek kérlek!!!
További ajánlott fórumok:
- Mennyi idő alatt kézbesítik az elsőbbségivel feladott levelet Mexikóba, Oaxacába?
- Ajánlottként feladott levél kb hány nap alatt érkezik meg? Elsőbbségi nélkül.
- Milyen könyvekből tanulnak a Bárczin az első féléves, levelezős, alapképzéses gyógypedagógusok?Konkrét szakirodalmi követelmény-lista?
- Az elsőbbséggel feladott levél tényleg megérkezik 2 napon belül?
- Levél a Mikulástól
- Ha abbahagytam az első államilag támogatott okj-s képzést, akkor már nem jelentkezhetek egy másik államilag támogatott levelező képzésre?