Levél a Mikulástól (beszélgetés)
AZ ajándékot megveszem én, és tényleg nem lenne drága, ha már mást nem rendeltem volna, illetve nem rendelnék...
Viszont a csokimúzem is, meg az ablakba valók, plusz még ez is, kissé borsos lenne, és ott van még a karácsony is! :)
Én a mikuláslevél.hu-ról akartam rendelni két gyereknek, de csak egyféle szabványszövegük van! :( Így hagyom a fenébe,mert hogy néz az ki, hogy mindkettőnek ugyanazt a sablonszöveget írják le?
A lurkonet meg drága. Így megyünk inkább a csokimúzeumba mikulás ünnepségre!
Sziasztok!
Igen ír a Mikulás és szerintem nagyon jó ötlet, én tavaly rendeltem, nagyon nagy volt az öröm és a meglepetés.
itt lehet megnézni, én már meg is rendeltem:
www.lurkonet.hu
De jó!
Na akkor idén a Mikuli levelet ír a kereszt gyerekeknek, még asszem hisznek benne :)
Párom úgyis be akar öltözni :)
mikulaslevel.hu
például :-))
de persze külföldre az igazinak is lehet írni és tőle várni a választ, jó borsos áron :-)
Egyszer olvastam, hogy külföldön működik valami ilyesmi vállalkozás. Lehet kérni, hogy a Télapó írjon levelet a gyereknek.
Jó ötletet adtál, keresztlányaimnak szerintem küldeni fogok idén. :)
ez engem is érdekel..:)
imádom a Mikulást.:)
Nekünk sem szokott a Mikulás levelet írni. A lányaim lerajzolják mit szeretnének kérni, vagy lediktálják és mi is postázzuk. Mi sütit és tejet szoktunk előtte való este kirakni az asztalra, mind a két kislányom egyet-egyet. Ezt reggelre " megeszi " a Mikulás. :) Nagyon örülnek neki! :)
Tavaly a sógornőm nagylánya írt a Mikulás nevében a picinek levelet. Semmi különös nem volt benne, csak megdícsérte, hogy okos vagy ügyes volt, mert.... , leírta mikor viselkedett csúnyán stb.
Szerintem a Miku nem ír levelet...
a gyerekek írnak,vagy rajzolnak neki...
Én még nem is hallottam, hogy a Mikuli ír levelet :)
Arról igen, hogy a gyerek.
Erre én is kíváncsi vagyok.
Sziasztok!
Van köztetek olyan, aki, vagy akinek a gyereke kapott már levelet a Mikulástól?
Tudni szeretném, hogy miket írnak bele (ha rendelt levél), vagy ha valaki írt már sajátkezűleg ilyet a gyerekének, megosztaná esetleg?
Szeretnék én is a gyerekeimnek, még nem döntöttem el hogy sajátkezűleg-e vagy rendelve, de érdekelne, hogy kb. miket szoktak bele írni, öteletekre volna szükségem... :-)
köszönöm ha segítesz :-))