Valaki barátkozni vagy levelezni? (beszélgetős fórum)
Szatmár megyei 50 éves férfi vagyok. Leveleznék, barátkoznék.
ogiro@freemail.hu
Sziasztok!(ha mèg jár erre valaki)
Én is szívesen bezsélgetnék ès ismernék meg új emberkéket.37 éves anyuka és feleség vagyok ...
Sziasztok.
19 éves kecskeméti lány vagyok.
Kecskeméti és környéki barátokat keresek 18-40 kor között.
Szeretem a rockot, animét, szeretek olvasni, érdekel az angol és a francia nyelv.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor a dw.dalek@freemail.hu címre írj.
Szép napot :)
Sziasztok 27 éves debreceni lány vagyok és barátnőt keresek
Csakhogy kerek legyen.:D
És kösz..nem!
Üdv Mindenkinek!
Bárkivel szíven leveleznék, barátkoznék. A vegyes tapasztalataim ellenére is, megmaradt bennem a pozitív hozzáállás, illetve én hiszek nő és férfi közötti barátságban!
szia
26 éves lány vagyok győrből. Én is barátokat keresek , akikkel ki lehet mozdulni . Túrázni , moziba vagy csak beülni valahova
kinga77@freemail.hu
Sziasztok
25 éves lány vagyok. Jelenleg tanulok és dolgozok. Barátokat keresek közös programokhoz, Budapestről leginkább.
Szeretnék megismerni új embereket (fiúkat és lányokat egyaránt) akikkel ki lehet mozdulni valahova vagy csak egyszerűen egy jót beszélgetni.
marton.nikola@hotmail.com
Szia.
Én egy 10-essel idősebb nő vagyok.
Miről szeretnél dumcsizni?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék, leveleznék :) Remélem itt jó közösségre találtam :)
Sziasztok!
Szeretnék egy aranyos, kedves lánnyal levelezni.
loginrevan@gmail.com
25F
Szép jó reggelt az erre járóknak!
Végre alábbhagyott kissé a hőség:)
Kívánok kellemes hétvégét Mindenkinek!
Szia!
Szerintem írj neki! Vesztenivalód nincs, ha meg nem vesztetek össze anno, akkor meg nyugodtan érdeklődhetsz, hogy mi történt azóta vele.. és még az is előfordul, hogy újra jó barátnők lesztek! :-) Én is szoktam ilyet, néha ráírok a régi osztálytársaimra/barátnőimre, 1-2 üzit váltunk, aztán sajnos a távolság miatt nem tudjuk igazán tartani a kapcsolatot, de nem felejtettük el egymást... Úgyhogy írj neki bátran! Szép napot!
További ajánlott fórumok:
- Van valaki, aki szívesen barátkozna?
- Lenne kedve valakinek barátkozni? Levelezgetni?
- Van kedve valakinek barátkozni?
- Szeretnék valakivel német tanulás céljából németül levelezni vagy chatelni néha, kb. középfokon. Ha Te is gyakorolnál velem, írj!
- Ismer valaki olyan chat oldalt, ahol barátkozni, ismerkedni, hülyülni lehet?
- Au-pair vagyon Münchenben... Van valaki a közelben? Jó lenne barátkozni...