Az elsőbbséggel feladott levél tényleg megérkezik 2 napon belül? (tudásbázis)
2hét?:S
ennyit a postáról:( akkor minek találták ki hogy ez a gyorsabb? :(:(
nagyon mérges vagyok:(
valaki írjon légyszi:(
nagyon fontos az a levél és éppen ezért lett feladva kedden de akkor miért mondják hogy "elsőbbséggel" a sima levél is megérkezne előbb mint ez nem?
sziasztok.
A kedd délután 2 órakor feladott elsőbbségi levelem még ma sem érkezett meg
Ilyenkor mi van?
Nagyon ideges vagyok:(
ja, és ezt találtam még:
"Az elsőbbségi levél nem időgarantált szolgáltatás. Törvényi előírás szerint az így feladott levelek legalább 85%-át kell másnap kézbesíteni"
a postán 95%ot mondanak. az előzőleg leírt hozzászólásom személyes tapasztalat. amúgy a hely és a km nem számított, mert volt, h 200km-re odaért, és bp-en a keletinél főpostán, időben feladott meg nem (bp-re)
a posta állásfoglalása szerint az elsőbbségivel feladott levelek (még h a4előtt lettek is feladva) 95%os biztonsággal másnap megérkeznek a címzetthez. (amennyiben magyarországi címre lett feladva)
95%... érted! :)
nekem volt, h odaért. és volt, h nem... mindegyikből volt pár.
elvileg most 2körül lesz feladva és ez egy falu ahol 3 vagy fél 4ig van nyitva a posta.Nem tudom ilyen helyen meddig veszik fel a leveleket?
r
Szia!
Nekem öcsém pénteken adott fel egy levelet Írországból,azt mondták neki,hogy kedd,szerda körül ér ide.Hétfőn már itt volt a levél.
További ajánlott fórumok:
- Igaz az, hogy ha a biciklis a zebrán átekerek akkor nincs elsőbbsége csak ha leszáll és tolja?
- Mennyi idő alatt kézbesítik az elsőbbségivel feladott levelet Mexikóba, Oaxacába?
- Ajánlottként feladott levél kb hány nap alatt érkezik meg? Elsőbbségi nélkül.
- Vajon holnap megérkezik a múlt szerdán feladott elsőbbségi csomag?
- Szombaton, elsőbbségivel ajánlva feladott levél mikor érkezik meg a címzetthez?
- Ha holnap adnak fel nekem elsőbbségi levelet, amiben tárgy van, hétfőre gond nélkül megérkezik?