Vajon holnap megérkezik a múlt szerdán feladott elsőbbségi csomag? (tudásbázis)
Én egy héttel korábban rohangásztam a pénteken feladott pénz után. Mire kiderült, hogy csak d.e. 9, vagy 10 óráig feladott küldeményeket továbbítják azon a napon, amit az után adnak fel, majd a következő munkanapon küldik tovább. És a feladás időpontja nem sokkal 12 előtt volt, tehát csak hétfőn küldték el, és szerdán kaptam meg.
Meglehet, hogy itt is valami hasonló történt, és itt nem is csak szombat-vasárnap, de még a mai nap is munkaszüneti nap. Szerintem holnap megkapod.
Az elsőbbségi levélküldemények legalább 85%-át a feladást követő munkanap, legalább 97%-át a feladást követő harmadik munkanap végéig kézbesítjük, vagy megkíséreljük azok kézbesítését.
Még a holnap se biztos
Sziasztok.
Szerintetek? Teljesen kiakadtam, hogy szerdán feladták nekem elsőbbségivel és pénteken sem jött meg. Nem tudom miért. Bízom benne, hogy holnap azért végre ideér. Járt már valaki így? Lehet valahol ezért reklamálni, vagy mondjuk nem kifizetni az elsőbbségi feladás díját?
További ajánlott fórumok:
- Zebrán nem adtam meg a gyalogosnak az elsőbbséget. Mennyi bírságra számithatok?
- Mennyi idő alatt kézbesítik az elsőbbségivel feladott levelet Mexikóba, Oaxacába?
- Ajánlottként feladott levél kb hány nap alatt érkezik meg? Elsőbbségi nélkül.
- Az elsőbbséggel feladott levél tényleg megérkezik 2 napon belül?
- Szombaton, elsőbbségivel ajánlva feladott levél mikor érkezik meg a címzetthez?
- Ha holnap adnak fel nekem elsőbbségi levelet, amiben tárgy van, hétfőre gond nélkül megérkezik?