Elmenjek egy kirándulásra vagy gyűjtögessem a pénzt? (beszélgetés)
Úgy 40 - 45 éves koromig én is körbejártam a világot, előbb a shzüleimmel, majd férjjel, fiammal. Gondolom más is így van, idősebb korban fáradtabb lettem és talán már nem is érdekelt annyira, mint 20 évvel ezelőtt. Használd ki a kedvező alkalmat, később férj kisgyerek idősödő szülő munka - csak gátolni fognak. ! - nekem mondjuk egyik sem növelte az utazási hajlandóságomat . -Én ugy vagyok, hogy már éppen eleget láttam, de azért egy - egy jobb utat még bevállalok 50+-an.
Most is van egy É- európai út kilátásban, meglennék nélküle, de inkább elmegyek.
Szóval : menj el !
Menj! Fiatalon az igazi kirándulni, világot látni. Később úgyis mindig másra kell a pénz.
Áldom az eszem, hogy fiatalabb koromban azért megjártunk pár országot, de még így is jó lenne pár helyre eljutni.
Menj! Fiatalon én is mentem mindenféle buszos, meg össze-vissza szervezett kényelmetlen utazásra, a lényeg az volt hogy olcsón "lássak világot". Szóval hajrá!
Ha ismerős társasággal mész még jobb, ha ismeretlennel akkor pedig szerezhetsz ismerősöket. Nálunk van több ilyen együttutazós brigád, igaz jellemzően idősebbek, 30-40 fő, foglalnak buszt, sofőrt, szállást aztán mennek, nem kell vezetni, lehet "tütükélni" útközben és nem horror az ára sem.
Akkor miért kérdezted,,mi volt a kétség.
Bár mindegy,,Indulás:)
Akkor meg nem mindegy ki mit mond? Menni akarsz, menj.
Én nem mennék busszal sehova, egy napra főleg. De ez tök mindegy.
Jól gondolod, élj a lehetőséggel, menj el arra a kirándulásra!
Én is buszos kirándulással voltam először Párizsban, később pedig Rómába, nagyon klassz volt mindegyik.
Mindig este indultunk, egész éjjel robogtunk az autópályán, váltott sofőrökkel, 3 óránként megálltunk.
Másnapra olyanok voltunk, mint egy átbulizott éjszaka után.
Legelőször Velencében voltam, olyan egysegges utazással, és nemcsak busszal utaztunk, de az éjszakát is a buszban töltöttük egy parkolóban.
Másnap Muranoba mentünk vaporettóval, utána még lerobogtunk busszal Jesoloba egy csobbanásra.
Jó buli volt, felejthetetlen élmény! Kár lett volna kihagyni!
Egynapos buszos út pénzén ülni nem tűnik túl veszélyesnek. Nem egy nagy kupac az.
Amúgy jah. Legyél boldog.
További ajánlott fórumok:
- 5. osztályos kirándulás
- Pelenkázás, szoptatás kirándulás alatt - Te hogyan oldod meg?
- 50.000 forint elég kell legyen 4 napos kirándulásra közép európai országban, ha csak a legszükségesebbekre költök?
- Járt már valaki szórólapon terjesztett 1290 ft-os belföldi kirándulásra termékbemutatóval?
- Szállások megfelelő igénybevétele nyaraláskor, kiránduláskor
- Voltatok már egynapos buszos kiránduláson tengerparton?