Elmennél egy DNS vizsgálatra csak hogy tudd az igazat? (beszélgetés)
Ha valakit érdekel én is tudok egy olyan helyet, ahol finanszírozzák ezt a hatalmas költségvetést. Érdemes vele futni egy kört szerintem. Szívesen továbbítom ha valakit érdekel egy ilyen teszt, csak hogy könnyebb legyen az élete annak aki cívódik.
elég ha nekem írok és akkor akár segíthetek:) És szerencsére jól ismerem őket, akik ezt elvállalják.
gyermekként biztosan nem csináltatnám meg. A szülő az, aki felnevelt, nem pedig az,akinek a DNS-e bennem van. Ha a kető ugyanaz, az a legjobb:-)
Szülőként viszont, ha felmerlne a gyanú (ha férfi lennék persze) szerintem megcsináltatnám. Egy életet nem lehet hazugságra alapozni.
Sok olyan családról hallottam ahol bántják a gyereket,és fel is merül az hogy esetleg talán azért mert a szülő tudja,hogy nem a saját gyermeke..
Ez elszomorít..
Persze ha nyugodt családban él valaki,szeretetben akkor nem számít ki az aki szülte,vagy ki az igazi apa,ebben igazad van.
Szia! Én nem csináltatnám meg. Szerintem azaz igazi szülő, aki becsülettel, szeretetben felnevel.
De maga a technika érdekelne :)
Régóta foglalkoztat ez a téma.
Vajon mi lehet a jobb?A megszokott élet,vagy valami más az igazsággal..
Tudni azt,hogy esetleg aki felnevelt,nem is a vér szerinti szülő?
Volt köztetek olyan aki megcsináltatta?Vagy szeretné de nem meri?
További ajánlott fórumok:
- Hónapok óta tartó hasmenéssel kihez lehetne még fordulni az orvosokon kívül, mert minden vizsgálati eredmény negatív.Elváltozás sehol csak a
- Milyen vizsgálatokról maradok le, és milyen következményei lehetnek a manóra nézve, ha csak 18 hetes terhesen lát először doki?
- Beágyazódás után 8héttel csak manuális vizsgálattal orvos észre tud venni terhességet?
- Burgonya, rizs, tészta, hús és víz. Gasztroenterológiai fújásos vizsgálat előtti napon csak ezeket eheti az 5 éves lányom. Mit főzzek neki?
- Magánorvos adhat beutalót sztk-s vizsgálatra is, vagy ezt csak háziorvos adhat?
- A koponya MRI vizsgálattal csak az agyat vizsgáljak vagy az arcot is?