Elköszönés közben, miért pirul el a lány? (beszélgetős fórum)
"bisztos"
Ezt a szót már másodszor így írtad le.
Biztos, hogy ezt így kell írni?
Ismerős. Főleg ha értetlenkednek is mellé, hogy dehát most mi van, nem történt semmi, vagy hecceltek suliban, hogy na mi van tetszik? Ja, a 65 éves matektanár. :D
Szerencsére egész jól kinőttem, de a színeváltozás azért jellemző a fejemre.
Szerintem nagyon krípi, hogy történt valami önkéntelen, két másodperces valami, és te ezen rugózol és még fórumot is nyitsz róla.
Nagyon egyszerű: ha szeretnél ettől a lánytól valamit, akkor hívd el valahova, beszélgess vele, stb. Ha beszélget veled és ő is keresi a társaságodat, akkor tetszel neki. Ha nem akkor meg felejtsd el.
Az tök mindegy hogy más az esete. A kinézet nem minden, simán lehet hogy a személyiségeddel megfogod és lehet belőle valami.
Lehet h közben meggondolta magát.(?)
Miután felvették dolgozni, el tudja tartani magát, azért elkezdte gyakorolni a mosolygást.
A pirulással kapcsolatban nincs tippem.
Először is bisztos vagyok benne hogy a lány semmit nem akar.
Szóval hátra fordult majd mosolygot és elpirult. Majd azt mondta hogy ír ha felvették a munkahelyére.
Mint írtam tuti hogy nem jövők be a csajnak. Akkor miért mosolygot rám és pírult el?
Van olyan hogy azért mert bisztos hogy bejön, de az én esetemben ez kizárva. Szóval esetleg tipp?
További ajánlott fórumok:
- Cég megszűnésekor hivatalos vezetői elköszönés nem alap dolog lenne?
- Egy férfi miért pirul el, ha beszél egy kolleganőjével? Mit jelenthet ez?
- Menstruáció alatt jelentkező migrénes fejfájásra tud valaki valami jó pirulát?
- Tudja elvileg, hogy tetszik nekem. Randira nem hív, de ha összefutunk ő kezdeményezi a társalgást és pirul, meg szégyenlősködik. Miért?
- Hogyan védjem a lányom ruháit evés közben?
- Miért fájhat a 8 éves lányomnak köhögés közben hasa a köldöke alatt?