Elkezdtem varrni (beszélgetés)
Sziasztok!
Van még itt valaki? Kaptam egy varrógépet, és szeretném kihasználni, amennyire tudom. :)
Még csak egyszer használtam, az katasztrofálisan indult, és gyönyörűen végződött. Nem tudom, hogyan essek neki a gyakorlásnak, mivel kezdjem, mire lesz szükségem hosszú távon...konkrétan semmit nem tudok a varrással kapcsolatban. De menni fog, tudom! :)
olvasgattam a használati könyvet, sok mindent nem értettem, de a végére kihámoztam.
Szóval menni fog ez, csak kellene egy kis kezdő löket.
Húúúú de régen írtunk már ide!
Akkor egy hasznos link hogy hogyan kell a mágneszárat rögzíteni
http:// avarazsollo.blog.hu /2009/05/15/magneszar_rogzitese#more1123374
Egyenlőre "igazságot" csinálok a műhelyemben.
Aztán neki kéne fognom varrni, mert a családban megint összegyűlt egy kis varrni való, meg aztán a babám is "meztelen" és fázik az Istenadta!!!:))
Csak sajna' lassan haladok, mert sűrűn le kell ülnöm. Ezt a legnehezebb elfogadni, hogy minden lassabban megy mint régen! :(
De azért igyekszem!!!! :))
A végzetes vonzerőd! ;)
Blog? Hogy álltok vele? Ha kész írd már meg hol találom meg!
Azzal nincs nagy baj, csak a "járókáim" rosszalkodnak. De remélem egy darabig rendben lesznek!
Azt nem mondom, hogy jól,mert "jobban, jobban lesz, de ez már tökéletes sose lesz!" :)))
Ja kérem, akit dögönyöztek! ;)
Varróizmokat is olajoztattad? :)
Sziasztok!
Megjöttem!!!
Mi az mindenki kidőlt, csak én vagyok friss, üde és kívánatos??????????? :)))))
Sziasztok!!
Legyetek jók, ügyeskedjetek sokat!!!!
1-2 hétig nem leszek, megyek "túrázni"!!!!
Most néztem anyummal vagy egyidős!
Anyuci!!!! :) ♥
Igen!!
Tudod, az "öreg járgány már szívatóval indul"!! :))
Helló Lányok!
Még mindig fáááázooom, megyek is begyújtani!!!!:)
Ha meleg lesz megyek varrni!!
Készülők a "Welnesssss túúúúrára", van még egy-két pólóm ami gyógyításra vár. :))
Ma próbáltam hangot adni,felháborodásomnak.....
Csak jön már a jó idő:)
Ezért vágyom egy családi házra,ott akkor és annyira van meleg amennyire szeretnénk:)
Jól teszed! ;)
Esténként befűtünk, azért kell az még! Nem tudom nálatok most amit megspórolnak ezzel azt költhetik gyógyszerre, mint most te is. :(((
További ajánlott fórumok:
- Kicsit elkezdtem pánikolni a háborús helyzetek miatt. Nem...
- Normális az, hogy elkezdtem tornazni naponta 45 percet és emelkedik a súlyom?
- Csokifüggőség?! Elkezdtem a 90 napost, de nem bírom a csokit letenni... a krómot is elkezdtem szedni 3 napja.
- Fogamzásgátlót szedek 1.5 éve kb. 1 hónapja elkezdtem vérezni, de még volt 7 szem a gyógyszerből ....
- Lehet, hogy még csak ma kellett volna elkezdenem a 2. csomagot de én tegnap már elkezdtem. Lehet következménye?
- Kislányom fülei elállnak! Elkezdtem növeszteni a haját, de a füle körül elég csúnyán áll! Van mit tenni?:)