Csokifüggőség?! Elkezdtem a 90 napost, de nem bírom a csokit letenni... a krómot is elkezdtem szedni 3 napja. (tudásbázis kérdés)
nem nagyon hasonló, abból alakult ki a 90 napos ..
a testkontroll is szétválasztás...
és nem nem adom fel , csak szeretnék többet tudni a dologról kicsit..
probálkozom...
kisebb ngyobb bűnökkel..
most várom a testkontroll című könyvet , azt szeretném elolvasni még, hogy okosabb legyek.. hátha;O)
ma este a csokit alig bírtam lenyomni,mert megundorodtam tőle ;O)
asszongyák a jóbúl is megárt a sok , vagy mi a szösz....)))
Semmire, te ügyi vagy, és valszeg a króm is elkezdett hatni.
Lilura kartársnőnek böktem egyet, aki szerint csak akarni kellett...;-)
Csak így tovább!
én ma krumplit és hagymár ettem tepsibe sütve nyam-nyam....
és nem ettem csokit!!!!!!!!!!!!!!
Csak azért, mert szerintem nem a legmegfelelőbb a számodra ez a szétválasztós dolog, ha közben nem tudsz lemondani a csokiról. Mivel ugye a sütit nem tudnám kifejezetten besorolni a keményítők közé...
Egyébként régen én is próbálkoztam vele, és volt olyan, aki azt mondta, hogy rizst ő csak szénhidrátnapon eszik.
eddig jóna helyzet nem ettem csokit és már fél kettő van...
de igaz ettem egy törés sütit,mert vendégségbe hozták nekünk... így illet megkóstolni...
lassan, de biztodan azért a mai napot is krómmal kezdtem...
Az a baj, hogy egy csomó ember itt is úgy kezeli a fogyókúrát, hogy "jaj egy kicsit nem eszem, aztán majd csak olvadnak le rólam a kilók..." aztán meg vannak lepődve, hogy ez nem így történik. Pl pár hete volt valami olyasmi szavazáskérdés, hogy "diétázom és este hat után ettem 2 szelet pizzát meg egy Snickers-t. Most ez baj?" El se merem képzelni, hogy napközben mit ehet az illető.
Szóval csak azon háborodtam fel, hogy ismét egy jelentkező, aki nem tud felhagyni a csokifogyasztással mégis fogyni szeretne...ami egyébként lehetséges, max nem a 90 napos a legjobb választás hozzá, de ez már megint egy másik történet...:)
További ajánlott fórumok:
- Kicsit elkezdtem pánikolni a háborús helyzetek miatt. Nem...
- Normális az, hogy elkezdtem tornazni naponta 45 percet és emelkedik a súlyom?
- Fogamzásgátlót szedek 1.5 éve kb. 1 hónapja elkezdtem vérezni, de még volt 7 szem a gyógyszerből ....
- Lehet, hogy még csak ma kellett volna elkezdenem a 2. csomagot de én tegnap már elkezdtem. Lehet következménye?
- Kislányom fülei elállnak! Elkezdtem növeszteni a haját, de a füle körül elég csúnyán áll! Van mit tenni?:)
- Sziasztok! 100 kg vagyok, igazi körte alkat, elkezdtem fogyizni, milyen tornát ajánlatok?