Életmódváltás április 2.-től! Ki csatlakozik? Fiatalok elsősorban:) (beszélgetés)
A norbi kenyér nagyon drága :( A Ceres.nek van egy Slim nevű kenyere, ami norbiéhoz hasonló, csökkentett szénhidrát, de még az is baromi drága :(
Tudom, hogy a kevesebb szénhidrát jó persze...
A teljesen teljes kiőrlésű a legjobb. :)
Persze mikor az ember enne jó kis fehér kenyeret, akkor megteszik a kevesebb teljes kiőrlésű lisztet tartalmazó kenyérkék is. De ezekben is van fehér liszt!
A ceres termékekben kevés a tk.liszt!
A teljes kiőrlésű jobb emésztés és felszívódás szempontjából.
Én több félét szoktam venni, most épp Ceres-t vettem. Megnézem az összetevőket és azt veszem, aminek legalább 30%-a teljes kiőrlésű liszt.
A korpás nem tudom, hogy milyen..
Teljes kiőrlésű kenyér a legjobb. Én este (18-18,30ig) is eszem 5 dkg kenyeret.
A párolt zöldség jó!
Virslit kenyérrel egyél inkább reggel, vagy este kevesebb kenyérrel :)
Koplalni ne kezdj, mert akkor hamar visszaszeded..
A mozgáshoz gratulálok! :)))
Sziasztok!
28 éves fiatal srác vagyok, sajnos a télen felszedtem 7 kg felesleget amelyet most szeretnék leadni. az első lépést meg is tettem ma voltam edzeni 1 órát. 30 perc lépcsőzés 30 perc erőltett séta. Ezt heti 2-szer eltudom végezni. Viszont az étkezéssel vagyok bajba a főt visrli kenyérrel a kedvencem és a chilis bab. Erről nehéz lesz leszokni. Kérédsem az lenne milyen kenyér ehető ami nem hízlal? illetve vacsorára párolt zöldség ehető-e? Nem-e hízlal?
Szia!
Bár idősebb vagyok nálad (23) koromhoz képest egész jól tartom magam. Én 14 éves koromtól jojózok a súlyommal. Van hogy 20 kilóval kevesebb vagyok, aztán pár hónap alatt visszaszedem az egészet. Ha belevágok a kívánt súlyig kitartó vagyok, de a megtartásra egyszerűen képtelen.
Talán segítségedre lehet, ill. ötletet, motivációt kaphatok ahhoz, hogyan tartsam meg a súlyom. Sok sikert!
(Várom a további naplóbejegyzéseidet.)
Köszi :) elkezdtem egy naplót is :D Sosem írtam naplót nemtudom, hogy fog menni :DD
De azért jó lenne , ha lenne valaki akivel tudok beszélni valami csevegőprogramban (msn :D)
Tapasztalt, hogy érdemes lassabban fogyni :)
Könnyebben viszsajön így...
Számold úgy, hogy havi szinten a súlyod 2-3%-át fogyod.
Én egy hete aktivizáltam a mozgást, étkezés terén eddig is figyeltem, de most még jobban fogok :))
Jah, és szintén sokat kell fogynom. Tavaly 20 Kg-t leadtam, amit azóta (aug óta) is tartok.
Mozgásként napi 2szer fél óra séta és norbi torna legalább heti háromszor a tervem :)
én nem!
amúgy is öreg vagyok.
20 év alatti vagyok, mától életmódváltásba kezdtem, és jó lenne , ha lenne valaki aki szintén fiatal, és szintén életmódot vált és meg tudnánk beszélni mindent stb ... :D ( pl: msn-en)
Mozgásnak sétálást gondoltam, + gerinctorna. Az étkezéshez pedig azt, hogy délután 2-3 után már nuku szénhidrát, vacsorára pedig vagy egy joghurt vagy kis sült sonka :D szóval nem sok, régen ez bevált 5kg-ot fogytam 3 hét alatt.
Szóval várom a sorstársak jelentkezését. Elsősorban a fiatalabbakét akikkel msnen is tudnánk beszélni. De ide bárki írhat :)
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2014. januártól életmódváltás - Csatlakozz te is!
- Extrém elhízottként életmódváltásba kezdtem. Tippek, tanácsok, csatlakozók?
- Tudtok olyan kiránduló-túrázó csoportot ahol inkább fiatalok vannak és lehet hozzájuk csatlakozni?