Egyszeri, zselészerű folyást mi okozhat? (tudásbázis)
Jövőhéten veszek egy tesztet,ha negatív,akkor marad a doki. :/
Ha érdekel titeket,majd megírom,hogy mi volt.
Igazából elég sok dologra gyanakszom. Nem zárom ki a terhességet sem,de a gyulladást,fertőzést,felfázást vagy gyógyszer abbahagyása miatti gondokat sem. Olvasgattam neten,hogy mitől lehet,de mindenhol mást írnak,így elég zavaros. :/ Várok pár napot még, elpisilek még egy tesztet,ha negatív,akkor megyek dokihoz.
Addig is köszönöm a válaszokat. :)
Szia.. a fogamzásgátló után nem lesz rögtön óramű pontos a ciklusod. Nekem kb fél év kellett mire magára talált a szervezetem.
Én nem várnék egy hetet… szerintem nézzen meg egy doki. Gyógyszer után amúgy sem árt, ha ellenőrzik, hogy beindult-e a peteérésed..
Sziasztok!
A kérdésem az lenne,hogy mitől lehet átlátszó (enyhén pirosas-barnás),zselé szerű folyásom? Vagyis csak egyszer volt,kb 2-3 napja. Soha nem volt még ilyenem,így nem tudom,mire véljem. A sztorihoz még hozzá tartozik,hogy kb fél év után abbahagytam a fogamzásgátló szedését (ez kb 1 hónapja volt,) most kellene megjönnie az első 'rendes" mensimnek. Míg a gyógyszert szedtem,addig 19-20-a körül jött meg,előtte teljesen rendszertelen volt. Kb 1-1,5 hete fáj,szurkál a hasam(alul),néha görcsölget,ez azért furcsa,mert eddig soha nem éreztem,hogy meg fog jönni. Nem volt semmilyen előjele,úgyhogy nem hiszem,hogy ezért lenne. Már 1 tesztet is elpisiltem szombaton,de negatív lett. Érdemes lehet még egyet venni majd pl 1 hét múlva,ha addig sem jön meg? Vagy valami gyulladás lehet? Bocsánat,ha kicsit zavaros lett. :)
További ajánlott fórumok:
- Rezsicsökkentés, egyszeri fa támogatást kapott már valaki?
- 3-4 havonta egyszeri találkozás...külföldi munka miatt.
- Fogyókúra megint:Napi egyszeri evéssel lehet fogyni?
- Kapott már valaki egyszeri gyermekvédelmi segélyt? Én nagyot csalódtam..
- Tudja valaki, hogy az egyszeri anyasági támogatást mennyi idő alatt szokták utalni?
- Hallottatok valamit erről az egyszeri krízissegélyről?