Egy váratlan Vendég érkezése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy váratlan Vendég érkezése
Helyes!Az én párom is benn volt,pedig ő egy csirkevágásnál rosszul van! :)) Ott meg még rá is szóltak,hogy ezt nem ajánlják nézni az apának! :D
Hát igen,sajnos ezt nem lehet előre kiszámolni,de bízom benne,hogy nem lesz gond nálatok!
Juj,én azt mondom,jobb,ha univerzálisat vesztek,mert nekem még a 38 heti Uh-on is fiut mondtak! :))
Oké,mindenféleképpen megnézem!
Ha egyetlen mód lesz rá, akkor ott leszek a szülésnél! Nem vagyok szívbajos fajta, biztos nem kell elgem hordágyon kivinni. :)
Arra nem is gondoltam, hogy mi lesz, ha mi is veszélyeztetettek leszünk, vagy bármi hasonló. Mondjuk ilyenre nem is lehet előre számolni. Lagzi akkor is lesz, legfeljebb én táncolok a menyasszony helyett is! :)
Az előbb hívtam a nőgyógyászt, pénteken szerettünk volna elmenni "fényképezkedni", de csak jövő hétfőre kaptunk időpontot. Az legalább már a 12. hét, nagyobb lesz a baba (és talán jobban látszik, hogy nincs-e baja...)Ha mond valamit az orvos a baba neméről, akkor megírom, de ha jól értelek, akkor jobb, ha nem kezdünk el bevásárolni kék/rózsaszín ruhákat ez alapján...
Saját naplóba kezdtem, nézd meg, ha van időd (ez itt az önreklám helye :) Majd igyekszem mindig írogatni....
Na,akkor csak először értettem én jol! :)Nekem a 12 heti Uh-on mondták,hogy fiam lesz,és mégis lány! :D
Kíváncsi vagyok,nektek mondanak e vmit?!Ha mondanak,megírod?!Előre is köszi!Mi akkor házasodtunk össze,amikor 7 hos terhes voltam,de csak vacsora volt,nem volt tánci meg ilyenek,mert én a 6 honaptol veszélyeztetett terhes voltam! :( Ki voltam nyílva 3 ujjnyira! :(
Nekem sajnos ez kimaradt az életemből!
Viszont unokatesoméknál is " hárman " voltak!U.tesóm akkor volt 4 honapos terhes,ő nem volt veszélyeztetett,meg semmi,és jobban bírta az iramit,mint akárki más! :)
Készülj fel,birnod kell az iramot! :))))
És szeretnél bemenni a szülésre?!
jó egészséget neked is meg a babának is!
Szép történet.
Szeretnék bocsánatot kérni,félreértelmeztem az írásodat,és igy gondolom,mar a kisbaba 10 hetes!Ne haragudj légyszives!És gratula nektek is!
Mégegyszer ne haragudj!
Nálunk az én részemről nem volt baj nagyszülők által,de sajnos a férjem anyukája kitagadta a párom,és az unokáját is egyszer látta,mert nem kíváncsi rá!
Amugy köszi,nektek pedig sok sikert,kívánok a párodnak könnyű és gyors szülést,te pedig ha lehet,és kibírod,menj be vele,nagy segítség,és te is egy új élménnyel leszel gazdagabb! :)))
Nálunk a párommal már a kapcsolatunk elején tisztáztuk, hogy egyikünk sem akar hallani abortuszról. Természetesen szóbakerült, hiszen tudtuk, nem a gólya hozza és hogy nincs biztos védelem. Voltak balesetek (nem tablettáztunk), aggódtunk eleget, de a babó megvárta azt, amikor mi hívtuk! A menyasszonyom így is nagyon megijedt amikor meglátta a két csíkot, pedig hát most már mindent megtettünk érte, hogy jöjjön. 10 hetesek vagyunk!
Ja ebből gondolom kiderült, hogy én a büszke apuka vagyok. Nem bántam volna a babát 3 hónap után sem, legfeljebb a nagyszülők fogták volna a fejüket mindkét oldalon. De így nagy volt az öröm!
Gratula a babához!
Köszi a bíztatást!Mondjuk én féltem nagyon,hogy mit fog reagálni az apuka,de vele nem volt gond!Hála istennek!
Köszi mégegyszer! :)
Ha netalán megint összejön egy bébi,róla is írni fogok! :))
Szia!
Én három hónap együttjárás után lettem terhes, és egy percig sem gondolkoztunk azon, hogy ne tartsuk meg a babát, nekem is lányom született, igaz én nem vajudtam vele ilyen sokáig, nekem is megindították a szülést két óra után megszületett Dóra, ő mostmár 8 éves nagylány.
A férjemmel azóta elváltunk, de ez ne rémítsen meg.
Sok szerencsét és jó egészséget!
Uh,ez tök jó!Csak gratulálni tudok!Szép történet és bevallom nagyon merész dolog volt bevállalni a picit 2 hónap után,de szerintem én is ezt tettem volna..
Egy anyától nem lehet elvenni a gyerekét,az mindig az övé marad...
Gratula,és jó egészséget!!!
Ugrás a teljes írásra: Egy váratlan Vendég érkezése
További ajánlott fórumok:
- Minden ami egy újszülöttnek kell! Szeretném összegyűjteni mindazt ami egy baba érkezésekor kell, ide értve MINDENT, pelus, ágy, lepedő...stb
- Házasság a baba érkezése után
- Kislányomból angyalka lett, majd váratlanul jött a fiacskám
- Akik váratlanul estetek teherbe, mit "rontottatok", hogy becsúszott a baba?
- Mit szólnál, ha az ember, akivel szakítani akartál, egyszercsak lelép, majd egy hét múlva váratlanul a házban találod?
- Az emberek többsége tényleg csak a vendégek érkezésekor takarít?