Házasság a baba érkezése után (beszélgetés)
Elhiszem. Időnként én is ezt éreztem. Na, de változni fog a helyzet csak mindkettőtöknek rá kell jönni hogy jobb mindenkinek.
Nem könnyű a szeretet megosztani.
Nem rég még csak 1 ember szerettél, és most kettőt kell egyformán szeretned:)
szia remélem segítettünk tisztábban látni a dolgokat, és ezt csak ti tudjátok megoldani.
fel a fejjel
Hát sajna valamiből meg élni kell,és mindenki lehetőségeihez mérten vállalja be az áldozatokat.
Akinek nem tesznek a segge alá dolgokat,annak magának kell megteremteni.Ez van.De a hozzáállás a lényeg.
Szerintem hiányolja azokat a régi szép időket. Esténkét búj hozzá. Éreztesd vele, hogy szükséged van rá.
Persze neki is kéne közeledni.
Nem rossz persze, csak nehéz. De mi vállaltuk be.
Na, de tényleg amikor itthon van azért foglalkozik a gyerekekkel.
Ne hagyd ezért tönkremenni a házasságotokat.
Hidd el nem éri meg.Azt megértheti amit a cigivel kapcsolatban vársz tőle,és meg lehet a többit is beszélni.Szerintem sokat javítana a helyzeten,ha a közös ágyban egymást átölelve alhatnátok el.Amikor a baba már elalszik,mégiscsak meghittebben lehet beszélgetni,ha nem külön alszatok.Ez nem vezet jóra hidd el,el fogtok így hidegülni egymástól.Azt meg gondolom egyikőtök sem szeretné.
Jajj,hát ez nem is rossz,csak nehéz lesz.Azt hittem baj van.Én is voltam egyedül a gyerekekkel.Férjem akkor utazott legtöbbet,amikor a 3-ik megszületett.Teljesen egyedül voltam,minden rám maradt.Mondjuk nálunk szinte mindig,mert kötetlen a munka ideje,ami 12-14 óra távollét naponta,aztán dolgozhat otthonról:((
De azért rendes,mert ha ideje van,mindig velünk tölti,el sem lehetne zavarni a gyerekek mellől.
Szerencsére egy ideje legalább a hétvégéi nagyjából szabadok.Persze akkor meg van maszek meló:-)))
Akkor kicsit túl parás vagy.Próbáljatok kompromisszumokat kötni.
A cigi...hát aki nem szívja,roppant zavaró és büdös tud lenni.Nem hajlandó letenni?
Mi mindketten leszoktunk kb egy évvel a baba tervezések előtt.
Mondjuk ez még annyira nem túlzás.
később még jövömk.
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy egyes pasik a házasság után elkényelmesednek?
- Két napi ismeretség után házasság?
- Mi a jó párkapcsolat titka? Miért van ennyi válás....hosszú kapcsolatok után házasság, aztán válás....miért van ez? Mi az oka?
- 25 év házasság után, mire van szüksége egy feleségnek?
- Minden ami egy újszülöttnek kell! Szeretném összegyűjteni mindazt ami egy baba érkezésekor kell, ide értve MINDENT, pelus, ágy, lepedő...stb
- Folyamatosan otthon. Avagy a második baba érkezése a GYES lejárta után.