Két napi ismeretség után házasság? (beszélgetés)
Rendben:)
remélem,megtalálod ebben a kapcsolatban azt,amit keresel.
De tényleg:még egyszer kérdezem,és utoljára,mert ha nem válaszolsz rá,akkor nyilvánvaló,hogy erről itt nem akarsz beszélni(de remélem,azért a gondolataidben igencsak megragadt a kérdésem),hogy:
És mi lesz,ha nem lesz jó a szex? Mert nem vagytok egy hullámhosszon,mert ő tök mást akar,mint amit te,vagy egyszerűen nem megy valamelyíikőtöknek,mikor a másik meg akarná.....
Csak a legjobb,mély szerettel megalapozott kapcsolatok bírják ki a nem jól működő szex próbáját.azok se mindig.
Nemtom,hogy itt van-e,tán nyár elején olvastam,hogy semmi sem segített,válik,és nagyon el van keseredve.
Ez a baj,hogy a "legfeljebb elválunk" a valóságban úgy néz ki,hogy főleg a nőkben egy roppant csalódás keletkezik,és esetleg elkezdenek bizalmatlanok lenni minden további ember,és kapcsolat felé,és évekig tart,mire kikeverednek belőle
.pedig nem a házassággal,meg a kapcsolatokkal van a baj,hanem az elhamarkodott következtésekkel,döntésekkel.
Mármint..megpróbálod ,és összeházasodsz vele? jól értem?
Ha erős jellem vagy,akkor pedig pláne borítékolhatók nagy konfliktusok,részedről is indítva...jobb ezeket házasság nélkül lejátszani,szerintem.
Vagy..szeretnél mielőbb házas,aztán panaszkodó házas,majd elvált nő lenni?
Volt itt hoxán egy hasonló történet,Micimacié.Egy ref.lelkészhez ment feleségül,aki köztiszteletben álló ember,a nyája szerette,-Micimacinak meg imponált-,és emaitt megbízhatónak tartota,hozzáment,pár hónap után.Aztán esküvő után kiderült,hogy a lelkész férj féltékeny,agreszív,verekedős.Mici hónapokig őrlődött itt,meg családterápia,minden,aztán beadta a válást,pedig rettegett tőle,hogy elvált nő lesz,mert a falujukban ők közismert emberek,és ez neki nagy presztizsveszteség,meg kínos helyzet,hogy elválni..
Jéézusooom!
És azon nem gondolkodtál,hogy talán először ki kéne vele próbálni(sokszor),hogy milyen a szex? Mert lehet,hogy működésképtelen.Vagy nagyítóval kell keresni,amit az öve alatt hord.vagy csak abban leli örömét,ha bepelenkázod,és a kutya táljából ehet..már bocsánat.
Lehet,hogy meglátott benned valami nagy együttműködési készséget,neadj isten szolgalelkűséget,és ez kell neki..aztán majd az esküvő után leosztja,hogy mit hogy KELL csinálnod.
..ne legyen igazam...de inkább fontold meg.
Ez így poénos,hogy 2 napra házasodni,de elvált nőnek lenni,egy rossz,esetleg bizarr tapasztalattal magad mögött:na az már nem poén.
.....szerintem magad sem hiszed....csak okosnak akarsz tűnni a válaszaiddal:)))))
A 61-es hozzászólásodban írtad, hogy "bármeddig képes várni" egy szerelmes férfi:))))
Akkor hogy is van? Azért csak menjen hozzá 2 nap után mégis?:) Kissé ellentmodásos a dolog:)
Vagy lasszóz....
Vagy csinálj belőle bundakesztyűt...
Hogyne!
Ki nem hagynám! :D
Miért ne?
Amúgy meg a kérdés, hát na valljuk be,elég nonszensz, mert irtó kevés hapsi szaladgál három ex-szel meg négy gyerekkel manapság...:o)
Miért ne?
A Zuram is tudta a 2. randevún, hogy én leszek a felesége:) Én nem voltam még biztos benne, de neki lett igaza. Júliusban volt a 30. házassági évfordulónk:)
Sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy egyes pasik a házasság után elkényelmesednek?
- Nőnapi csoki idegen nőknek házasság alatt
- Felelőtlenség 8 hónap ismeretség után valakivel gyereket tervezni
- Mi lehet az oka annak, hogy egy férfi vonzónak talál egy nőt, de nem szeret belé hosszú ismeretség után sem?
- 20 éves ismeretség után ajándék, de mi?
- Hosszú évek után hónapok óta nincs mérgező ismeretség/pali...