25 év házasság után, mire van szüksége egy feleségnek? (beszélgetés)
Mire van szükségünk 25 év házasság után?
Arra, amire eddig is. Figyelem, szeretet, megbecsülés. stb.
Gyerekek kirepültek már, vagy kirepülés közelében van(nak). Talán.
Ha csak nem 10 év után jött az első trónörökös. Akkor sok teendő van a kamasz / serdülőkor miatt.
De akkor is meg lehet ezt tenni : Felszabadult idővel okosan gazdálkodni. ( kell találni időt )
Milyen lehetőségeink vannak.
Ha van autó, fel lehet fedezni a környéket. Vagy a távolabbit....
És ne kelljen főzni... Mosogatni, romeltakarítani... ( néha már unjuk a főzést, valljuk be háziasszonyok )
Beülni egy olcsóbb étkezdébe... Akár... ( ha erre van pénz ) Jókat beszélgetni...
Has tele, valamilyen strand. Feltöltődni, és akár ott aludni néhány éjszakát.
Kirándulni hegyet mászni...
Mindegy hogy 10-20-30 év van mögöttünk.
Arra is szükségünk van, ne kelljen főzni... Lazíítanni...
A mókuskerék felőrölhet mindenkit. Férjet, feleséget.
Írta valaki hogy " köszönöm "...
Vagy csak úgy váratlan 1 puszi.
Ilyesmire gondolok, erre van szükségünk...
Egyéb gondolat? 2015. febr. 14 - óta...
Igen, de már megbántam:)
Nyilván nem lennék boldog, de nem akkor veszem tudomásul, mikor már teraszon a bőrönd, hanem már sokkal korábban, mikor már látom azt, hogy hiába minden, és nem áltatom magam, hogy majd visszaszeret vagy ilyesmi. Hogy pocsék érzés abban biztos vagyok, de semmiképp sem lehet váratlan, ezért igazából nem fontos ma még az, hogyan fogom megélni, azon ráérek gondolkodni akkor, Inkább az foglalkoztat, hogy mikor? Nem akarnék mondjuk ötven évesen társat keresni,mikor megtehetem negyven éves koromban is...nekem a mikor fontosabb mint a hogyan..
A leírtak alapján ebben az esetben szerintem késő.
Együtt kell leélniük hasonló nyomorultul a hátralévő idejüket. :(
Hacsak nem jön egy jó tündér a varázspálcával. :)
Jóde...félreértettél.
1. a színvonalat nem malignus fennhangon és negatív előjellel írtam.
2. azért ez nem mindenhol van így. Ennyire törvényszerűen nincs kőbe vésve. Te 25 évi házasság után vígan és dalolva vennéd tudomásul, hogy a kedves más férfit akar és mást kíván?
Szerintem nem.
Vagy nem tudom:)
Jesszusom, eltelt az életetek :(((
Sosem késő.
Pedig nem viccnek szántam:)
Van az a pont, mikor egy férj tudja, hogy mindent megtett, hogy a feleségét boldoggá tegye, de azt is érzi, hogy ez nem elég, akkor szerintem jogosan gondolja azt, hogy a kedvesnek a boldogsághoz igazából egy másikra van szüksége, csak nem akartam ezt így leírni, de már mindegy:)
A válasz bár kétségtelenül rövid volt, de a színvonal lététől, vagy nemlététől függetlenül őszinte...
It azért arról is szó van, hogy neked mi a jó, mi tesz boldoggá!
De szerintem alapjában a korábbi felsorolások, és azon felül meg igazán egyedi, ki mitől boldog!
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy egyes pasik a házasság után elkényelmesednek?
- Két napi ismeretség után házasság?
- Hallottatok-e már olyanról, hogy ebben az esetben is szükséges az, hogy a katolikus egyház érvénytelenítse a házasságot?
- Fordíttatott már valaki házassághoz szükséges papírokat az Országos Fordítóirodánál?
- Öregségi nyugdíjban részesülő feleségnek jár özvegyi nyugdíj a férje után aki szintén öregségi nyugdijban részesült?
- Milyen iratok szükségesek a bejelentkezéshez, és milyenek a házasságkötéshez?