Egy túlélő születése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy túlélő születése
Kedves Larcy!
Miközben olvastam a történetet,csak úgy potyogtak a könnyeim,nagyon megható volt!!!
Gyönyörű szép kislányotok született,gratulálok és örülök,hogy a sors jó döntést adott a kezetekbe:-)))!!!!
Remélem hamarosan én is átélhetem ezt a csodálatos élményt!!!
Szívből gratulálok én is.
Én csak a 3. szülésemnél szedtem homeós bogyókat de sanja Nekem nem jöttek be...:(
De persze ez nem mindenkire igaz,mert a bábakoktél meg tök jó volt.
Szóval szerintem érdemes megpróbálni,mert ez is egyén függő hogy kinek használ és kinek nem.Veszteni nem lehet vele!:)
Szia!
Gratulálok! Annyira jó volt olvasni!! Totál átéreztem az egészet, talán azért is mert kedden lesz 3 éve hogy megszületett a kislányom!:)Ilyenkor mindig elfog a vágy...milyen jóóó volt! Van egy 6éves nagyfiam is és nála sajnos volt gátmetszésem és akárki akármit mondd nekem a varrás jobban fájt mint maga a szülés!!:)Ettől függetlenül jó emlékeim vannak mindkét szülésemről,bármikor újra csinálnám,bár szerencsés voltam mert mindkettő 4óra volt!!:)
Mégegyszer gratulálok és sok egészséget és boldogságot nektek!!
Niki
Szia!
Végre nem egy rémtörténet a szülésről! Jó volt olvasni. Gratulálok Nektek! Ugye, milyen szép dolog is ez, és nem kell rettegni, hogy mi lesz. Megy minden a maga útján.
Mikor én az első gyermekemet szültem, a víz elfolyása után 4 órával megszületett a lányom, farral, 5 héttel korábban, de végül is minden nagyon rendben volt.
Második lányom 3 héttel jött előbb, ő is faros volt, ő 3 héttel jött előbb és a víz elfolyása után két órával már kint is volt. Szóval nekem elég gyors volt, ment minden, mint a karikacsapás. Szép és jó élményekkel gondolok vissza mindkettőre.
Ja, és amikor a fogorvosnál vagyok, fogkőeltávolításon, akkor az jut eszembe, hogy basszus, a szülés nem fájt annyira, mint ez..
Szia!
Gratulálok! Nagyon szép szülésed volt és nagyon ügyes voltál! Eléggé hasonlított az én szülésemre a történeted :) nagyon átéltem ahogy olvastam. :)
Jó egészséget és sok boldogságot a családotoknak!!!!
Szia, nekem tényleg nem fájt a tolófájás, hanem csak azt éreztem hogy nagyon kell kakilni, nekem a tolófájások előtti két fájás volt brutális, mert akkor már nem sima fájás volt hanem tólófájás is vegyült bele akkor még a lélegzetem is elállt szó szerint úgy éreztem hogy megfulladok.
Látom te is győri vagy, megkérdezhetem kinél szültél, én is egy tündéri dokit fogtam ki annó, lehet ugyanazt???
de jó h cikkben is megírtad, olyan csodás történet.
puszi
Gratulálok a kis lánykához!
Nekem is első baba volt,nem szedtem semmi bogyót és 7és fél óra alatt meglett a lányom az indítástól számítva természetesen.És nekem a tolófájás nem fájt csak feszített,a vajúdás sokkal rosszabb volt.
Gratulálok!
Azon mondjuk meglepődtem, hogy a magzatvíz elfolyása után 10,5 óra a megszületésig az jónak számít. Iszonyatosan soknak tűnik.
Nekem fájásokkal indult a szülés délben, fél 4re bementem a kórházba, fél 7kor burokrepesztés és 20:07-kor kezemben volt a kisfiam.
Hát akkor én nagyon szerencsés vagyok és ráadásul első baba.
További ajánlott fórumok:
- Daniella születése
- Tudod mi történt születésed napján a nagyvilágban?
- Emma születése - klasszikus szüléstörténet "happy end" nélkül
- Emlékszel a születésed pillanatára vagy amikor még magzat voltál?
- Baba születése után ennyi bruttó bérre mennyi juttatást kapnék?
- Első baba születése után változott valami köztetek?