Egy napos láz. Találkozott már valaki vele bölcsődés/óvodás korú gyermekénél? (tudásbázis kérdés)
Én is végigcsináltam a kisfiammal. Sok éven keresztül. Minden hónapban 1-2 nap, de volt hogy 42 fokos láz.Semmi más tünet. Végigjártuk az összes kórházat pesten, mindent megnéztek, még csontvelő vizsgálatot is, meg még a maláriát is szóba hozták a László kórházban. Borzalmas volt. Végül senki nem jutott semmire.
Elkeseredésemben elvittem több év után egy homeopátiás emberhez, aki adott neki bogyókat, amit beszedett, átmasszirozta ott mormolt mindenfélét. (hozzáteszem én nem hittem benne) Sőt a mai napig sem értem, de azóta mintha elvágták volna. Teljesen megszünt minden. Szóval mi igy jártunk. Azóta nincs semmi baj szerencsére.
Sziasztok!
Én a 3 napos-lázzal találkoztam.
Semmi köhögés,tüsszentés nem volt csak láz 3 napig ami apró pici vörös kiütéssel járt.
Tipikus vírus infectio!
Jól dolgozik az immunrendszere Panninak.
Panninak most jött ki harmadszorra. Szinte pontosan két hetente jön. Mindig vittem orvoshoz, aki semmit nem talált nála.
A doki szerint jól dolgozik az immunrendszere, mert ilyenkor találkozik valami vírussal, amire így válaszol a szervezete. Azt mondta, hogy örülnünk kell, hisz a lány november óta bölcsis, de igazán beteg nem volt, gondolt itt a torokgyulladás, középfüllgyulladás, szóval "bölcsis" betegségekre...
Mindenesetre elviszem jövő héten egy laborra, mert már mindenfélét beleképzeltem, hála az internetnek és a hülyeségeimnek. :-(
a nagyobbik gyerekem ugyanezt produkálja évek óta.
Nála ennyi a betegség :-)) én örülök neki. Amúgy ritkán adja elő, és egy éjjel alatt lezavarjuk.
Szvsz nincs köze a közösséghez, az én fiam ovi előtt is így volt "beteg".
Szia!
A lányaim az első évüket töltik közösségben (óvodások) és időnként, kb. kéthavonta előfordul ilyen 1 napos láz, se elötte, se utána semmi tünet.
Nem tudom, mi ennek az oka, de én laikus vagyok, lehet, hogy egy szakember meg tudja mondani.
További ajánlott fórumok:
- Férfiak Tapasztalata találkozó
- Pécsi találkozó
- Pánikbeteg találkozót szerveznék Budapesten!
- Ki szeretné ha Debrecenben tartanánk egy hoxás találkozót?
- Lehetséges, hogy egy autista gyermeken csak az óvodában jelentkeznek a tünetek?
- Használt valaki Aurecon junior sprayt gyermekénél? Hány hónapos kortól lehet?