Egy napos kirándulás.De hová? (tudásbázis)
ha fürdőt kerestek rossz idő esetére, akkor velencén van a 'velence resort & spa'.
gyerekeknek is van több medence, termálvíz is van. velence szélén található, a tó partján, viszonylag könnyen meg lehet találni, mert elég jól ki van táblázva:)
Sziasztok!
Sürgős segítség kellene. A Velencei tóhoz megyünk a hétvégén, tud valaki a környéken jó kirándulócélpontot? Gyerekekkel mennénk, ha esik az eső merre lehet elindulni? Fedett fürdő, szórakoztatóközpont? Veszprém és Székesfehérvár környékére gondolok elsősorban, de bármilyen ötletet szívesen veszek.
Köszönöm!
Jól termő szőlő, sok borospince, kedves szőlősgazdák. Meg van itt szép karbantartott erdő, sok vaddal.
De én messze vagyok tőled. :)
Mindenkinek köszönöm!
És ha városnézés?
A Ti városotokban milyen látnivalók vannak?
Vagy -figyeled, jönnek az ötleteim.. :) XD- szerintem ha jó idő lesz, akkor keressetek egy olyan erdőt, ahol nincsenek kismillióan, és akkor ott csend is van, és láttok egy csomó szabadon élő állatot.
Mondjuk ez inkább télen jó, mert nincs dzsindzsa, és látszanak a madarak, meg az őzikék.
Én voltam az arborétumban! Jó nagy, egész napos sétálás lett belőle.
De én is a Rám szakadékra voksolok! :) Mi föntről mentünk lefelé.
Miskolc_Vadaspark. Nem túl drága, és a gyerekek imádják. Van családi jegy is, úgy olcsóbb:)
Vagy Szilvásvárad-Szalajka völgy. Esetleg Miskolc-Tapolca: Kisvasúttal, ott vízesés, séta, barlang:)
én voltam :)
és vácon tanultam vezetni :) nagyon szép város!
Eger és környéke a mi kedvenc kirándulóhelyünk,én is csak ajánlani tudom:Strandolás(Eger,Zsóry-fürdő,Bogács,Egerszalók),múzeumok(Eger,Mezőkövesd,
Noszvaj),túrázás(Noszvaj,Cserépfalu,Szarvaskő).
A Mátrába is érdemes elnézni(Sástó,Kékestető,Parádsasvár).
Dobogókő és környéke(Szentendre,Visegrád,Esztergom).
Állatkertek(Jászberény,Abony,Budapest,Nyíregyháza)
vácra mi is gondoltunk :)
vácrátot-arborétum volt már valaki?
Ha költözhetnék a kedvenc városomba:eger lenne.
Egerben már többször is voltam :)
a túrára tényleg jó szilvásvárad, vagy a szakadék
városnézésre eger, de szerintem szentendre és visegrád is.valamint szentendrén millió egy galéria rossz idő esetén.
vagy pl szerintem vác is szép...és az sincs túl messze, de esetleg mehetnétek több helyre is egy napon, ami egy vonalba esik...
Bármelyik.Mindent szeretnék.
Az az igazság nagyon kevés helyen jártam eddig ezért mindenre kapható vagyok.
3 terv van:
1 nagyon jó idő:szabad-túra
2 hűvös-szeles :város nézés
3 rossz idő:kiállítás
További ajánlott fórumok:
- 50.000 forint elég kell legyen 4 napos kirándulásra közép európai országban, ha csak a legszükségesebbekre költök?
- Voltatok már egynapos buszos kiránduláson tengerparton?
- 5 napos iskolai kirándulás
- Mit tudtok javasolni egy-egy napos kirándulásokra?
- Hova mennétek 1 napos kirándulásra?
- Nagycsoportos ovisoknak hová ajánlanátok egy napos kirándulást (Balaton és környékén)?