Hova mennétek 1 napos kirándulásra? (beszélgetés)
Mi elég gyakran járunk 1napos kirándulásokra. Igazából attól függ,hogy kivel mész? Az a lényeg,hogy azért az utazás ne legyen több 2óránál,mert az oda vissza már 4óra. Mindenhol vannak Magyarországon szép helyek csak meg kell keresni :)
Jó ötleteket adtatok! Köszi! De ha van még ötlet akkor várom! :D Aki járt már a Hortobágyon az írna róla valmit. Sok helyet bejártam eddig Magyarországon, de oda valahogy még nem jutottam el.
Ez a baj, hogy az ember Magyarországot sem ismeri, mégis külföldre megy...
én most Egerbe mennék, biztos vannak nyári jó programok, de ha nincs is rengeteg látnivaló van ott.
1 napra? Mondjuk, mondjuk: Bécsbe
Veresegyházi Medvefarm.A gyerekeknek nagy élmény a hatalmas fakanállal mézet etetni a macikkal.Bevallom én is élveztem felnőtt fejjel.
:D
Itt élek-vagyis nagggyon közel. Valóban csodaszép. És lehet sétahajózni is,van növény-áruda,ahol igazán különleges dolgok is vannak. Van még Szarvason múzeum is és sok kiváló étterem.
Nyáron a legjobb. Sok a rendezvény. Vízi színpad is épül.Jó a szabad strand is-bár kicsit zsúfolt. Rossz idő esetén van viszont uszoda,ami nem túl nagy,de kulturált.Hátha vki kedvet kap... :D
Múlt héten voltunk a Margitszigeten a Vadaskertben. Vonattal, de örülök, hogy nem kocsival mentünk - sokkal nagyobb élmény volt így, igazán együtt volt a család. :)
No és mivel a Mátra lábánál élek, ezt is szívből ajánlom, ha túrázgatni is szeretnétek közben.
Kérdés mit szerettek jobban, erdőt, hegyeket-völgyeket vagy vizet, vízpartot, strandot, esetleg várost nézni.
Attól is függ, hogy hol laksz és milyen messzire szeretnél menni??
Én pl most olvastam egy naplóban, hogy a szarvasi arborétum maga a csoda, ezért legszívesebben oda mennék jelen pillanatban.
Budapesten laktunk, és dolgoz(t)unk.
Olyan helyre, ami nincs túl messze a lakhelytől, hogy szórakozásra, pihenésre is legyen idő, ne vonaton, buszon kelljen egész nap ülni.
Tavaly voltunk Hollókőn, és Bikalon. Valami hasonló helyekre szeretnénk idén is elmenni. Megírnátok azt is, hogy miért pont azt a helyet javasoljátok?
Hova mennétek 1 napos kirándulásra?
További ajánlott fórumok: