Egy állat közelsége nyugtató! (beszélgetés)
Most komolyan: ezt már én is olvastam, DE!
Van egy cicám, nem én akartam, de rám maradt. Nos, őnagysága viszont azt hiszi, hogy azért vagyok, hogy szolgáljam őt. Szó szerint folyamatosan láb alatt van. Időnként hihetetlenül idegesít! Tehát nekem inkább csak felmegy a vérnyomásom!!!
Egyébként is kimondottan kutyás vagyok. De még most sincs kerítésem, így ez kilőve, mert én nem tartok láncon kutyát.
Sajnos, nálam ez van...
A krokodiltól én is nyűgös lennék, de az anakondának örülnék (feltéve, ha ő fogja magának az egereket).
Ráadásul nálam jó napos a kert, ki lehetne vinni "sétálni". :DD
Valószínű, anyámat soha többé nem látnám...
Csak poénkodom.
De azt halálosan komolyan!:D
Hát nem tom :) miért ne lehetne igaz is. manapság minden előfordul.
Plusz a kígyók és a krokik nagy kedvenceim ezért is kérdeztem :)
Abszolút igaz. nem is tudom mit kezdenék a két kis mazsolám (cicák) nélkül.. elvesznék. csak jön, dorombol és "kidagasztja" az emberből a baját :)
és nem utolsósorban jó ha hallja az ember motoszkálni őket este. nincs az a nyugtalanító csend. azt gyűlölöm...
Hááááát, nem is tudom.
Az asszony határozottan idegesebb mióta a krokodilok mellé hazahoztam az anacondákat.:D
Szerintem is. Én alapból egy vidám természetű lány vagyok. Szerencsére ritkán akadok ki, de akkor se szeretem ezt nagy dobra verni, vagy előadni a hattyú halálát.... Ám a kutyám mindig megérzi, ha az emberek nem is, hogy nem épp a legjobb a kedvem... Olyankor odajön hízeleg, nyugtatgat...sikerrel :)
Nyáron szakítottam az akkori barátommal... elvonultam hátra az udvarba, és sírtam, csendesen. A kutyám nem tudta, hogy ott vagyok.... nem hallhatta, ahogy kimentem. 2perc múlva ott volt mellettem és vigasztalt...napokkal utána is. Szeretem Őt, nagyon. :)
További ajánlott fórumok:
- Érdemes nyugtatókat szedni ahhoz, hogy fennmaradjon a házasság?
- Családom elítél, mert nyugtatót szedek
- Gyógynövényes nyugtató
- Ha interneten veszek valakitől nyugtatót az legális?
- Kutyámat behoztam a lakásba, de ígysem bírja a tűzijátékot nagyon sír hiába nyugtatom. Alvássegítő gyógynövénykapszulát adhatok neki?
- Valóban rossz iskola a Kodolányi Főiskola? Emberi erőforrás szakra jelentkeznék a közelsége miatt választanám. De a vélemények elriasztanak.