Egész nap a sógoromról fantáziáltam. Tudom, hogy tetszem... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Momoa, kicsit rongyosabb ruhában, kiülhetne a Blahára a hajlékonyok közé. Már a Trónok harcában is gáz volt 👎
Nekem mindig is az ellentéte tetszett, világosszőke, jó testű, visszafogott, értelmes pasik 😊 A fura az, hogy a sógor sem ilyen, a második pontot kivéve... Mindegy, majd elfelejtem, most jó sok ideig úgyse látom 😁
Mióta olvastam ezt, én meg a férjedről kezdtem fantáziálni....
Szegény ember, add meg a számát :D
Én is sokszor csodálkozom! Most például, hogy neked valaki attól , hogy nem fantáziálgat a sógoráról az már egyből …, idézlek!“ szupererkölcsös" b.szatlan fap.na van a világon aki még gondolatban sem meri kiélni magát ”
Nos, ha neked ez ad önbizalmat, legyen, de remélem átéled azt, amit én, hogy a férjed jön zavarba tőled évek után! Az a hatalmas érzés! 🫠😉
Végre egy nő aki látja amit én is :D
A férjed testvérét felejtsd el. Ilyenre jobb nem is gondolni.
Mert azt aztán mindenki, kivétel nélkül komolyan veszi...😄
De, ha ez kell a lelki békédnek (most hogy bejött a b.szatlan tyúkok kedvence, az "örökhűség" kártya is a képbe) nekünk csak polgári esküvőnk volt 🤣
En gondolatban osszevsrtem az ex-sogorom.
De kivartam 3 evet, es kidobta.
Gondolatban kiélni??
Momoával esetleg ,,de a sógorral?😄
Baker, ez szornyu!
Mi nem csinaltunk senmmit, mert nem! A tesom faszija volt.
Szoval nem!
Én meg azon csodálkozom el időről időre, hogy mennyi "szupererkölcsös" b.szatlan fap.na van a világon aki még gondolatban sem meri kiélni magát 😄
Na mindegy, az én önbizalmamnak jót tett, amikor az airbnb ház mosóhelyiségében válogattam a ruhákat, sort - spagettipántos top "szerelésben", sógor bejött azzal a jelszóval, hogy "segít" de kb. annyira zavarba jött, hogy képtelen volt kiválogatni a sötét és a világos ruhákat mert annyira bámult, hogy szerintem teljesen máson járt az esze 🤣 Utána már persze az én eszem is máshol járt... Nyilván nem történt a világon semmi, de nagyon szórakoztató volt 😄
Egyébként nem kitaláció a vallomásom, ezzel melléfogtál. Csak szeretné itt néhány ember, hogy az legyen mert az ő életében ilyesmi már meg se történhet 😄😄😄😄