A fantáziálás erősíti a vágyat? (beszélgetés)
"Erősíti-e a vágyat vagy nem? Arra sarkall, hogy megvalósítsuk vagy ellenkezőleg, segít levezetni, megszabadulni a nyomástól?"
Fölöttébb jó kérdés,...persze ez attól is függ,hogy a kezed valaki bugyeszában kotor vagy a saját gatyába!? ;) Hol is tartottunk ?...megerösítem;)
A manus mondta, hogy "mosdatlan volt erősen"
Én is pozitív vagyok!
Ezért a lapostetűt szóba se hoztam! :DDD
Fujj, ne már! 🤣
Lehet az alapozót nyalta le.. vagy az önbarnítós testápolót :) én pozitív vagyok!
😂😂😂
Ne már.. nem tudom eldönteni, hogy fújj! vagy nevessek rajta!
Szerintem semmi baj a fantáziálással!
Attól nem lesz se jobb, se rosszabb a szexuális életed. Persze ha normális keretek között tartod, úgy mint a maszturbálást és nem megy a valós szexuális élet rovására :)
És hogy milyen fantáziálás irreális, azt sose lehet tudni!
Esetleg fantáziálj arról, hogy ellenálsz, nem teszed meg, kemény vagy...:)
Egy férfi jóbarátom járt úgy régen, hogy fantáziált egy csajról, hogy de jó lenne megprütykölni, aztán erőt vett magát egy házibuli közben és megszólította a csajt. Már jócskán be voltak állva a szesztől, így majdnem elmutogatták csak egymásnak, hogy menjen az aktus. A srác felvitte magához, jobban mondva a szülőkkel együtt lakott még és volt saját szobája..., így a szülőknek sem kellett hallgatózni, mert tisztán kivehető volt minden...na mindegy, volt vagy 20 féle előjáték, aztán durrbele...Reggel felébredtek, látja a srác, hogy ez nem is az a csaj...és nézi-nézi...miért világos a nyakán a bőr...Aztán bevillant neki, hogy jócskán nyalta a csaj nyakát az este folyamán és hát lekoptatta a koszt...:)
Szóval lehet fantáziálni...:)
Láttam egyszer Siófok főutcáján egy férfit álmodozni, úgy lefejelte az oszlopot, hogy a csattanásra még a túloldalról is odanéztek.
Vezetés közben se szerencsés.
Amúgy miért ne?
Nem néztem, elnézést.
Akkor a kérdés arról szól, hogy ha fantáziálsz, akkor könnyebben megy a maszturbáció?
Erre a kérdésre vársz megerősítő választ?
Ennél már csak a "mi lett volna, ha .. " rosszabb.
Vagyis a múlton fantáziálgatni, amikor én erős-bátor-okos-szerencsés-gazdag stb. lehettem VOLNA.
További ajánlott fórumok:
- Erotikus fantázia... Csak a párodról fantáziálsz?
- Munkahely és fantáziálgatások
- Mit jelent az hogy "Soha sem fantáziáltam rólad"?
- Segítség! Az esküvő miatt van csak, hogy a vőlegényem barátjáról fantáziálok?
- Az egyik barátomról fantáziálok mindig! Mit csináljak?
- Egész nap a sógoromról fantáziáltam. Tudom, hogy tetszem...