Édes-savanykás hús recept
Az Édes-savanykás hús hozzávalói:50 dkg sertés lapocka
15 dkg füstölt szalonna
2 db vöröshagyma
1 kk füszerpaprika
35 dkg gomba
3 ek kechup
só
bors
3-4 ecetes uborka
1/2 ananászkonzerv
30 dkg rizs
ételízesitő, bors
Az Édes-savanykás hús elkészítési módja:
A húst apró kockára vagdossuk sózzuk borsozzuk félre tesszük.Majd elősütjük. A szalonnát üvegesre kisütjük,rá tesszük a vöröshagymát, pici pirospaprikát, kechupot, apróra vágott gombát, sót, borsot, és az elősütött húst pici vízet, puhára pároljuk, majd az ananászt, és az uborkát ezekkel csak fel forraljuk. Párolt rizssel tálaljuk.
Bár milyen húsból elkészithetjük.
Csirke, pulyka,tarja, bojuhúsból,
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: gevi1931, 2011. szept. 12. 22:10
Az Édes-savanykás hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.