Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Palóc gulyás recept

Palóc gulyás recept

A Palóc gulyás hozzávalói:
60 dkg birkalapocka
20 dkg zöldbab
20 dkg burgonya
5 dkg füstöltszalonna
4 dkg zsir
4 dkg liszt
2 dl tejfől
1 vöröshagyma
1 kk füszerpaprika
só bors


A Palóc gulyás elkészítési módja:
A szalonnát kockára vágjuk és a hagymát finomra megpiritjuk, az apróra darabolt húst rádobjuk sózzuk, borsozzuk és rövid lével felengedjük, félpuhára főzzük, majd a zölbabot és a kockára vágott burgonyát is hozzá adjuk, ha készre megfőtt. A zsirból és lisztből rántást készitünk fokhagymával,majd tejfőlt is belekeverjük, és jól felforraljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A palóc gulyás elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook