Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Juhászpecsenye recept

Juhászpecsenye recept

A Juhászpecsenye hozzávalói:
8 báránycombszelet-vagy borda
1 citrom leve
1 dl olaj
bors
2 EK mustár
5 dkg zsemlemorzsa
20 dkg paradicsom püré



A Juhászpecsenye elkészítési módja:
A meg tisztitott bárány szeleteket, sózzuk, borsozzuk, citromlébe mártjuk, majd olajjal bekenve,2 órán keresztül hűtőbe tesszük. Mustárt, olajat, paradicsompürét összekeverjük, ebbe mártjuk a szeleteket, majd megforgatjuk zsemlemorzsában, és roston pirosra sütjük, és tálaljuk, sült zöldségekkel, vagy tésztasalátával.


Kategória: Húsételek receptjei


A juhászpecsenye elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook