Én is ezen gondolkodtam, hogy nem lehet rossz a fizetés, mert nálunk is ugyan azok az emberek dolgoznak évek óta, de benne van a pakliban hogy azért is, mert jár a dolgozói kedvezmény, jó a munkaidő és nem mellesleg nem sok választási lehetőség van más munkahelyre menni, ha csak nem gyárról van szó.
Nem fizetnek rosszul, nálunk évek óta ugyan azok az alkalmazottak vannak. Régen néztem ott állást, még a gyerek mellett, amikor pici volt, de végül nem mentem, mert fixen délután 4-től kellett volna menni, amikor már otthon van a bölcsiből. De nem volt rossz a fizu. DE ez már nagyon régen volt, kb 6-7 éve.
Nem gondolnám h túl lennének fizetve. Amúgy igen, alapnak gondolnám h megadják a bér összegét a hirdetésben, ez a legfontosabb tényező h jelentkezzem e vagy sem. Hiába tetszene a munka, ha nem fizetnek eleget, nem fogok 🤷♀️
Szerintem annyit biztosan nem fognak fizetni ami 3 óra utazást megérne. Főleg nem 4 órában.
Persze, ha annyira szoros a helyzeted azt kell megragadni ami van és ideig-óráig bevállalni. Aztán közben keresni a közelebbi, jobban fizető lehetőségeket.
Szerintem célravezetőbb, ha a leendő munkáltatónak felteszed a kérdést, még mielőtt a többkörös felvételt lefutnátok.
Hamarosan életbe lép egy EU-s rendelet, amely előírja, hogy az állásokat csak úgy lehet majd kiírni, hogy a várható jövedelmet/bért is fel kell majd tüntetni.
Nem más anyagi helyzetét, megélhetését kérdeztem ne haragudj. A saját megélhetésem céljából tettem fel kultúráltan egy kérdést, azt is azért hogy nekem megéri-e a napi 1,5 óra oda utat és még ennyit vissza fele.:)