Diurerbe forte-salaktalanító vízhajtó tabletta (beszélgetés)
Sziasztok! Eladó egy feleslegessé vált bontatlan DIURERBE® forte-salaktalanító vízhajtó tabletta. Ár: 3000 Ft.
Érdeklődni lehet: viragtunde86@gmail.com
1dobozig én sem. Szépen lement nekem az ödémásodás a térdemről.
20nap után viszont én javaslok 1hónap szünetet... ha rendszeresen szeretnéd alkalmazni!
Aki szedte tovább, mindenkinél erőteljes hasmenés lépett fel!! Szóval óvatosan, mert egy idő után mindent pucol. :)
Jó, akkor még mindig nem kaptam választ rá, hogy milyen mellékhatásai lehetnek...
Engem a MELLÉKHATÁSAI érdekelnének... HA van itt olyan, aki szedte már kifejezetten EZT a készítményt.
(Nem fogyni akarok tőle, a fogyasztó csodabogyókban nem hiszek, csak a bokáim környéke ödémás.)
Hahaha, áltaában azok szoktak okosakat mondani, akik sose használták ;)
Egyébként pont azt teszi, amit ígér, kihajtja a szövetek közül a felesleges vizet. Nem fogyaszt, nem narancsbőr eltávolító. De ha nyáron bedagad a lábad a cipőbe, azon kiválóan segít.
Nem is akarom, hogy legyen... mert nem lehet úgy dolgozni, ha folyton wc-re kell rohangálni.
Viszont nem írtak semmilyen mellékhatásról, viszont mindennek van... szóval azért írtam ki ezt a kérdést, hogy ha valaki szedte már, az hátha tud valami okosat mondani. :)
Sziasztok!
Annak a véleménye érdekelne, aki használja/használta már.
Hatásos?
Milyen tüneteket tapasztaltok közben? (Gondolok itt arra, hogy meghajt-e... vagy a szokotthoz képest feltűnően megnőtt a wc-re járás...?)
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Tudtok mondani vény nélkül kapható vízhajtó tablettákat?
- Salus vízhajtó tabletta használ vizesedés esetén?