Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Diós-mákos kevert süti recept

Diós-mákos kevert süti recept


Elkészítési idő 60 perc

A Diós-mákos kevert süti hozzávalói:
2 egész tojás
200 gr cukor
200 ml tej
100 ml olaj
300 gr liszt
1 tk sütőpor
csipet só
2 ek egész mák
100 gr darált dió


A Diós-mákos kevert süti elkészítési módja:
Mindent elkeverünk egyneművé, majd egy kivajazott - lisztezett tepsiben készre sütjük a tésztát, kb. 180 fokon 35-40 percig. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy a közepe is átsüljön.

Szilvalekvárral megkenve a legfinomabb.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A diós-mákos kevert süti elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook