Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Intravénás injekció beadása után fájdalom, duzzanat! Van vele valami teendő? fórum

Intravénás injekció beadása után fájdalom, duzzanat! Van vele valami teendő? (tudásbázis)

7. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 09:11

Menj be kórházba és mutasd meg orvosnak.

A elzáródnak az erek, még a kezedet is elveszítheted!!!

6. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 15:58

Nagyobb dió??

Azt látni lehet bőven, nem tapogatással felfedezni.

5. perzsacica (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 22. 22:52
A tüdőembólia után szokás valamilyen vérhígítót is adni. Ha ilyet szedsz elképzelhető, hogy a szúrást követően tovább volt kis szivárgás, mint normál esetben és lett egy kis vérömleny. Amit itt írtak a többiek, hogy jégakkus borogatás /becsomagolva persze/ és Lioton helyileg az valóban jó de, amit szintén írtak, hogy lássa orvos az is fontos. Lehet, hogy ugyanezeket mondja majd de akkor is, mert látatlanban ez mind csak tipp.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Elbb)
márc. 22. 21:36

Pont ezért is kérdeztem, mert volt tüdőembóliám, és már fèlek mindentől. Gondoltam megkérdezem, nehogy csak én aggódjam túl.

❤️

3. elbb
márc. 22. 21:30

Én is orvost javaslok, viszont annyit tudok mondani, hogy anyukámnak Ciminoja van, és sokszor szokott a dialízis után beduzzadni a keze. És az orvosai mindig annyit mondanak, hogy borogassa, illetve Liotonnal kenegesse. De neki azért ugye heti kétszer ré is néznek, tehát ellenőrizve van.

Sőt, egyszer bealvadt neki a vér, és a doktornő beleszúrt az érbe, és kiszívta azt az alvadt darabot. Utána könnyebbült meg anyu is, addig nagyon fájt neki. Könnyen trombózis lehet az ilyenből. Szóval tényleg komolyan mondjuk, menj orvoshoz.

2. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 22. 21:17
Jó lenne, ha látná orvos, sebészet, mert lehet belőle komolyabb gond is.
márc. 22. 21:13

Két napja intravénás injekciót kaptam, kicsit fàjt a karom utána, de semmi több.

Ma reggelre izomlázszerű érzést éreztem a szúrás felett 2 ujjnyival, nem is értettem, aztán ahogy tapogattam, talàltam egy nagyobb diónyi duzzanatot.. ami már nagyon fàj.

Bekentem, borogatom..

Van vele még teendő?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.