Depressziós vagyok, életunt, mert nincs munkahelyem. (beszélgetős fórum)
Szia!
Nem tudom milyen végzettséged van, mert nem is olvasat a lapot bővebben, de akkor nem lehet, hogy e téren kéne állást keresned, valamilyen szociális intézményben, ahol számít a "tapasztalatod", át tudod érezni, kezelni tudod a helyzeteket? ha nincs ilyen képzettséged, akkor míg munkanélküli vagy próbálj meg egyet elvégezni, valami OKJ-set vagy diplomát. Fordítsd hasznodra a szabadidődet!
Remélem tudtam segíteni!
Szörnyű, már ott tartok, hogy a HR-es Csaj fel sem veszi nekem a telefont, és már vissza sem hív...
Elég, ha tudják, hogy van egy fogyatékos gyerkőcöm, és ejtenek...
Persze, a HR-esek egymás közt továbbadják az infót, és örökre ejtik, akinek vannak problémái...
Miért kell emberek alá fűteni, csak azért, mert fogyatékos gyermeket kapott a sorstól... Nem elég csapás, még dolgozni sem lehet??
És az a baj, hogy ennél a cégnél egy évben csak egy tesztet lehet írni, és nincs olyan, hogy elmegyek egy másik, emberségesebb munkerő-kölcsönzőbe, hogy hátha ott több szerencsével járok, nem lehet, mert a következő egy évben másnál sem lehet a céghez tesztet írni... Hiába írtam meg hibátlanul, nem vesznek fel...
Persze, a HR-eseknek van munkájuk, és Ők úgy bánnak az emberekkel, ahogy állatokkal nem bánnak...
Kinek volt jó, hogy kitalálta, megfogalmazta, és törvénybe iktatta a munkaerő-kölcsönzést?? És persze még el is fogadták anno... a honatyák a törvényt...
sziasztok
így titeket olvasva, ti még rosszabb helyzetbe vagytok mint én
én már 5 éve fél év megszakítással munkanélküli vagyok, fizetnem kell a tb-t, ráadásul fősulira járok és nagyon nagyon sokba kerül, és azzal sem biztos, hogy találok munkát
Sziasztok!
Előre is bocsi!Én is jöttem panaszkodni,pedig nem szoktam:(
Anyukámnak,apukámnak,öcsémnek(már)nincs munkahelye:(
Én gyesen vagyok,a férjem a családfenntartó.Vállalkozó villanyszerelő,de lehet,hogy már nem sokáig:(
A cég kicsi(összesen 6 fő),és milliókkal tartoznak nekik,így ők sem tudnak fizetni:(,a cég számláját az Apeh zárolta,így lehet jövő héttől már nem mennek dolgozni,mert nem lesz pénz benzinre:(
Fizetjük a lakás-és autó hitelt,és még az Apeh bírságot is,az havi 24000ft.
Ilyen szar még sose volt:(
Beírtam az első szót a keresőbe, és ezt a kettőt szépen egymás alatt írta ki:
Vajdaságiak ide (Csevegős témák)
Vajdaságiak, ide (Közösségi témák)
És ott mit csináltál pontosan?? Mert végzettségem szerint én meg szociális ügyintéző vagyok, emelt szintű végzettség, csak ehhez diplomát követelnek, ahová meg nem jutok be, mert nincsenek meg a pontjaim...
Viszont mégegyszer nem csinálom végig az érettségit, mert levelezőn akkor érettségiztem, amikor kiskorában itthon volt a Kisfiam, már voltak Vele problémák abban az időben,és pont ezért mindig csak éjjel tudtam tanulni, amikor már elaludt, mert mellette semmit sem lehetett...
Igen, és :
Vajdaságiak, ide
Kettő ilyen nevű fórum van, az egyiknél van vessző az első szó után, a másiknál nincs..
Én ott szoktam kommunikálni, ahol van vessző az első szó után...
Amikor itthon volt a Kisfiam, akkor mi is kaptuk az akkor 24ezer családi pótlékot, a 25ezer árvaságit, és a 24ezer ápolásit...
Így kaptunk 73ezret, kettőnkre, és lényegében akkor is csak ezek a segélyek voltak az összjövedelmünk...
Nem tudom bevállalni, mert már nem bírom azt a fokú psychikai terhelést...
Többször öszeomlottam a teher alatt, bár mindig talpra álltam, és továbbléptem, de állást nem találok sehol, ahol megtűrnének a túlproblémáimmal...
További ajánlott fórumok:
- Egyedül vagyok a munkahelyemen és nagyon félek, hogy bejön egy gömbvillám ide. Mit tegyek?
- "Depis vagyok!" Tényleg létezik téli depresszió?
- Én vagyok a legsármosabb férfi a munkahelyemen.
- 12 hetes terhes vagyok, egyre többször van probléma a munkahelyen, ezt hogy lehet megoldani?
- Mániás depresszió. Vagy csak hisztis vagyok?
- Terhes vagyok, de nincs munkahelyem (GYES és GYED)