Debreceniek, Debrecen környékiek (beszélgetés)
Sziasztok !
Látom rég nem aktív az oldal. De talán néhányan még olvassák.
Szeretnék barátnőt keresni, akivel jót lehetne csevegni, programokra közösen elmenni. Egyedül élő 50 feletti nőként.
Szia!
Szerintem lehet munkát találni, bár nincsenek Pesti fizetések...
Sok jó hely van ahol jó albérlet van... Igaz, azok drágábbak.
pr.
www.youtube.com/watch?v=Wulsgi_dC/www.youtube.com/watch?v=Wulsgi_dCP0P0www.youtube.com/watch?v=Wulsgi_dC/www.yo
Vannak-e az oldalon debreceniek?
Szívesen ismerkednék debreceniekkel.
Sziasztok!
Lehet nem teljesen ide illő kérdés,de hátha tudtok segíteni.
Lassacskán elkezdtünk házakat nézni, és az érdekelne engem, h Józsa közül melyik részt ajánlanátok inkább. Felső vagy Alsó?
Én azt hallottam,h Alsón több kisebbség van. Igaz ez?
Köszönöm előre is! :)
Sziasztok,
van valakinek valami jó ötlete Szilveszterre? 16 fős társaság lennénk. De akár kiadó panzió is érdekelne minket Debrecenben vagy Hajdúszoboszlón.
Sziasztok!
Párom és Én Debrecenbe keresünk állást.
Párom 28éves és nyomdász végzettsége van,emellett 10évet dolgozott festőként.(építőiparban)
Én 23éves vagyok,ruházati eladó ,boltvezető szakmával rendelkezem.Pénztárgépkezelői képesítésem is megvan.Érettségim is van.
Regisztrált pályakezdő munkanélküli vagyok,párom START kártyával rendelkezik.
Ha tudnátok állást ajánlani , akkor nagyon megköszönném.
Privát levélben is akár.
Vidékről szeretnénk Debrecenbe költözni ezért,mindenképpen egy biztos állásra lenne szükségünk.
Ha netán nem is a saját szakmánkban,"bármit" elvállalunk,csak tisztességes munka legyen.
Zsani & Csabi
Sziasztok!
Jár még erre valaki?
Sziasztok!
Ha van koztetek aki gyermeket var , nyitottam egy forumot debreceni kismamaknak, akinek van kedve csatlakozzon osszuk meg tapasztalatainkat.
sziasztok!
szeretnék érdeklődni tőletek, hogy ünnepnapon hol lehet megállni autóval debrecen környékén? augusztus 20-a érdekelne inkább.
jó lenne, ha segítenétek.
előre is köszönöm!
sziasztok
Szombaton a nagyiék bevállalják a gyerekeket egész napra, és éjszakára is. Férjemmel szeretnénk valami programot csinálni, de már nem ismerem a helyeket. Moziban, a nyári színházi estékben nincs semmi nekünk való. Gondoltunk még a fürdőre napközben. Esetleg valami ötlet?
10 ismerősömből 5 munkát keres. :( Én is.
Milyet kerestek?
További ajánlott fórumok:
- Akik a debreceni Kenézyben szültetek! Tapasztalatok?
- Kismamák, akik a debreceni klinikán szültek vagy szülnek
- Nyilas Misi... Nem lesz többé debreceni diák
- Debreceniek ide, vagy azok akik Budapesten élenek, de Debreceniek
- Súlyos rendellenesség miatt, hogy zajlik a debreceni Klinikán a szülesztés menete?
- Kíváncsi vagyok, vannak itt debreceniek?