Debreceni klinika gyermek- vagy csecsemő osztályáról kérném, hogy írjatok tapasztalatokat (beszélgetés)
Azt mondták, h a külön szobánál sem kapok kaját...
Nem kértem a vip szobát, mert akkor csak 2 héttel később műtenék és nekem 20.-a után az kattogna az agyamban, h már túl lehetne rajta.
Minél hamarabb szeretném, ha megcsinálnák.
Mi is a sebészeti pavilonban voltunk. Csízy tanár úr operálta a kisfiamat. Olyan műtéteket is csinál, amit csak nagyon kevesen vállalnak be. Végtelenül hálás vagyok neki. Nagyon emberséges és hatalmas tudású orvos.
Amikor mi voltunk benn a műtét miatt, a saját ruhájukban voltak a gyerkőcök. Picik a szobák, és nem engedték, hogy a gyerekkel egy ágyban aludjunk. Hálózsákot vittünk be, és hogy elférjen mind a 4 anyuka, szó szerint félig a gyerekünk ágya alatt feküdtünk. Egyszerre csak 1 szülő lehetett a szobában. Van egy előtér a szobák előtt, ott vannak játékok és ott lehetett a látogatókat fogadni.
A nővérkék és az orvosok is aranyosak voltak.
Enni nem kaptunk. Lehet kérni a kismamaszállón helyet, de az másik épületben van.
A sima gyerekosztályon lehet kérni 5000Ft/nap áron külön szobát, ahol ketten vagytok a gyerkőccel, akkor jár ennivaló is.
Ha még eszedbe jut valami, írj!
Minden jót kívánok Nektek! :)
Köszi :)
Utálok fejest ugrani az ismeretlenbe, ráadásul 2 órányira lakunk a kórháztól, rokon/ismerős Debrecenben nincs.
Ezért érdekel minden részlet, minden infó a kórházról.
Van hűtő,a mikrot a nővér kezeli.
Pelust én vittem,nem adtak de ruhát csak akkor ha nem volt nálad váltó és összekente a fiad,de lehet az osztályon adnak,én a sebészeti pavilonban voltam.
Értem,mi sebészeten feküdtünk,Csízy doktor operálta fiam.
Jobbulást nektek.
Hűtő, mikro van?
Tényleg ottani ruhában kell lennie?
A titkárnő azt mondta, h ruhát is, pelust is ad a kórház.
Koponyaműtét,veleszületett elcsontosodás.
A varratok össze vannak nőve, be vannak csontosodva :(
amikor mi voltunk az egyik alkalommal széken aludtam, a másik alkalommal matracokat kaptunk. Olyat is láttam, hogy az anyuka egy ágyban aludt a gyerekkel.
Minden jót nektek
Szia,ha kérdezhetem mivel?Mert ha sebészeti pavilonban lesztek akkor csak egy széket kapsz.A vidéki kismamik kapnak kismama szállón helyet.
A doki és a nővérkék szuperek én csak jót tudok mondani róluk.
További ajánlott fórumok:
- Akik a debreceni Kenézyben szültetek! Tapasztalatok?
- Kismamák, akik a debreceni klinikán szültek vagy szülnek
- Nyilas Misi... Nem lesz többé debreceni diák
- Debreceniek ide, vagy azok akik Budapesten élenek, de Debreceniek
- Van itt a Hoxán valaki, aki Debreceni, és csecsemő és kisgyermekgondozó tanfolyamra jár?
- Van-e valakinek tapasztalata a Bethesda Kórház csecsemő osztályáról?