Cukros kamillatea? (beszélgetés)
Köszi mindenkinek, akkor marad a sima kamilla!
én sem vagyok híve a cukrozásnak, ez már csak végső megoldásként jutott az eszembe.
de akkor el is vetem a gondolatot. nem cukrozunk! :)
Ha látod, hogy már nagyon erőlködik, akkor először próbálkozz egy kis erős langyos forralt vízzel. (Erős langyos nálam azt jelenti, hogy majdnem meleg.) Ha ez nem jön be, adj neki kamillateát. Ha nem fogadja el, azzal készítsd a tápit, úgy tuti megissza, és jön a várva várt eredmény. Cukor szerintem sem kell bele.
Ha mégsem lesz eredménye, akkor hőmérővel próbálkozz. Nekem a doktornő azt mondta: semmi baj nincs a hőmérőzéssel, a lényeg, hogy kint legyen az a kaki. Nagyobb baj, ha "besül".
Mindaddig ne aggódj, amíg nem erőlködik, és nem szenved tőle. Amikor viszont ezt látod, akkor cselekedj bátran. :)
ezért kérdezem.
mert sok helyen azt olvastam, hogy cukorral erjednek a dolgok, és indul meg a kaki.
mert a sima kamilla csak szárít!
első baba.. én meg tök tanácstalan! :D
7 hetes baba nem kakil segítség nélkül. Tápszeres. Pedig a kaki nem kemény, csak még sem tudja kinyomni.
Sok helyen olvastam, hogy a cukros kamillatea megoldás lehet.
A védőnő viszont nagyon ellene van, hogy ne cukrozzak semmit.
csak úgy natúr kamillateát adjak neki. De az nem használ! :/
További ajánlott fórumok:
- Nem tudok lemondani a fincsi cukros, egészségtelen...
- Szerintetek miért van az, hogy ha cukros és édesítőszeres ételektől mindig nagy hasfájásom van?
- Cica szemére jó a kamillatea?
- Hólyaggyulladásom van. Kamillateát cickafarkfűvel összekeverhetem ülöfürdöhöz?
- Tényleg nem lehet a kamillateát felmelegíteni, ha kihűlt és megzöldült?
- Mennyi ideig fogyasztható hosszú távon a kamillatea?