Szerintetek miért van az, hogy ha cukros és édesítőszeres ételektől mindig nagy hasfájásom van? (tudásbázis)
Vegyél mindenképp,azzal nem veszítesz semmit.
Sziamia!
Most mennem kell!
még egyszer köszike a tanácsokat holnap jövök még azért lehet, h veszek egy tesztet. :(:(:(:(:(:(:(
Ha jol tudom,a helico bentvan a gyomorban alapban is,de néha a körülmények miatt túlszaporodik
A candida is akkor okoz bajt,ha sok van belőle,ráadásul cukorral meg még eteti is őket az ember,s csak szaporodnak.
Nekem felpuffadt totál a pocim,szúrt a gyomrom ami a hátamba sugárzott,meg a nyakam környékére,ilyenkor vízszintbe kellet tenni magam,s kinyújtózni jól,csak ez segített vmit
helicobacterem ez micsoda betegség?
milyen tüneteid voltak?
Ettől ne félj:)
Viszont,ha nem ez az,menj le a dokidhoz mindenképp.
Nekem is volt anno a gyomrommal baj,volt tükrözésem is,2 hónap alatt rendbe tettek.Nekem helicobacterem volt túlszaporodva,meg a savam is rátett
köszike!
nagyon félek tudom minek de akkor is :S
Ja,hogy ez a másik,komolyabb teszt?
Az 26000 volt,de kapott mellé 2 havi bogyót is,elég sok fajtát.
Nincs mit:)
Van a Hoxán sok candida fórum,rengeteget tudnak segíteni,ha esetleg tényleg ez a problémád.Tesóm Pestre ment vmi tesztet csináltak Neki,de,hogy mi volt az pontosan,fogalmam sincs.
Neki kijött a gyógyszertárin a candida,de csináltattak egy olyat is,ami kimutatta,hogy a test ilyen-olyan részein is megtalálható,s ez okozza a panaszait.Betartja az étrendet,már jobban van
Köszike!
És akkor kihez lehet menni ilyen helyzetbe?
Köszönöm mindenkinek!
Amúgy én candidára gyanakszom holnap meg is csinálom a tesztet
Nagyon izgulok:S
Szia!
Akár lehet candida is úgy tudom,de ez csak egy a sokból
További ajánlott fórumok:
- Stevia (sztívia) természetes édesítőszer
- Aspartam és egyéb édesítőszerek
- 2 éves korú gyermeknek szoktál adni Bolero italporból készült italt? Ugyebár édesítőszerrel készült...
- Miért zárkoztok el, egy új, de egészséges édesítőszer (növény) a Stevia kipróbálásától?
- Szerintetek melyik édesítőszer a legjobb, ami nem tartalmaz káros adalékokat?
- A cukortól/cukros ételektől lehetnek pattanásaim?