Csupán ezen múlik? (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Csupán ezen múlik?
Hahó! :)
Ha gondolod jelöld a naplóm, beengedlek, ott több info van részletesen leírva... :)
PUSSZANCS
Szia Böbusz!
Gratulálok a fogyásodhoz! Nagyon szeretek ilyen történeteket olvasni, mert mindig felcsillan nálam a remény, hogy nekem is sikerülhet. A kenyeret én is próbálom hanyagolni és az édességről is lemondok. De azt sose tudom, hogy a "jó" kajákból mekkora az a mennyiség, amit meg lehet enni?
Volt hogy azt hallottam, hogy soha nem szabad tele érezned a gyomrod. De a fehérjétől én elég nehezen leszek tele, sőt. Ezért eszem és eszem, de mindig félek attól, hogy sokat. Te mekkora mennyiségeket ettél egy-egy étkezésnél? Pl. egy ebédnél?
Majd lesem a receptjeidet is, mert úgy láttam, hogy egyszerűek.
További sok sikert minden fogyizónak! :)
Köszi Csajok, nagyon drágák vagytok!!! :)
Esztici, ha előbb nem is, de utóbb tuti le fog esni az atkins-mániás dokim álla!!!!!!! :D :D
PUSZI!!!!!!!!!!!!
Drágáim, nagyon szépen köszönöm a kedves kommenteket!!!!!! :D
Édesek vagytok, de ezt már említhettem párszor... :)
Nagyon jó érzés, hogy mások is át tudják érezni azt, amiről szól ez a cikk: kell egy kattanás, egy lökés, hogy belevágjunk, LE KELL FOGYNUNK!!!
Hiszen helyettünk senki más nem fog lefogyni... Ez van. :)
Viszont csak egyszer kell elkezdeni, egyszer kell belevágni... utána "csupán" KI KELL TARTANI!!!!!!
Ki hogyan... én így csinálom. :)
/Ma reggel dokibácsi megdícsért... hogy csinos vagyok. :) Tudjátok, az atkins-mániás dokim. :) xD /
Brutálisan közeledik a jóidő, bele kell húznunk!!!!!!!!!!!!
Biciklire fel, irány a szabadba, mozogjunk ezerrel!!! :) És figyeljünk oda az étkezésre...
PUSSZANTÁS DRÁGÁIM!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Én már visszavonulót fújtam, remélem nem offoltam szét ezt a fórumot, kár lenne érte.
Legyen szép napotok!
Sziasztok!
Nem lehet meg nem történtté tenni, amiket írtam-de Böbusz: köszönöm, azt hiszem ez a cikk, és ti akik itt hozzászóltatok adtátok meg nekem a végső lökést!!
Igen, eltunyultam, kudarcba fulladtam eddig az elmúlt 1-2 évben. 78-80 kg. között ingázok folyamatosan. Rámutattatok olyan dolgokra, amiket én nem akartam meglátni: hogy csak a kifogásokat kerestem, és nagyon hamar feladtam, ha nem úgy alakult, ahogy én elképzeltem.
Ennek a mai naptól vége!! Abban viszont biztos vagyok, hogy ezt a mai napnak köszönhetem!
További szép napot!!
Anyukám 65 éves. -7kg-nál tart azóta, hogy legutóbb láttam. Irtó büszke vagyok rá! Még sosem mondta, hogy "neked könnyű"! Sosem. Pedig nekem nem fáj a gerincem, nem magas a vérnyomásom stb... Ő mondhatná pedig. Nem mondta. Hát igen. Ez a különbség.
Innentől kezdve nekem az, hogy "nem vagyok már 20-30 éves" rohadt nagy kifogás.
Ha írsz akkor nagyon szívesen elolvasom. :)
Böbusz akkor is jó a cikked. A lényeg megvan mindent meglehet oldani, sőt nem szégyen segítséget sem kérni ahogyan leírtad. :)
NAGYON HELYES!!!!!!! :)
/Bár, ... nekem elment tőle a kedvem.
Még szerencse, hogy a naplóm titkos, szépen néznék ki egy ilyen olvasóval. :( /
vacsa, lehet a mai nap pont alkalmas erre!!!!
:D Szülinaposunk............. :)
Már alig tudom követni a kommenteket (közben melózom is...), de a lényeg:
HÉTÁGRA SÜT A NAP, BELE KELL HÚZNUNK!!!!!!
Egyre jobban vetkőznek lefele az emberek... :)
HAJRÁ CSAJOK!!!!!!
MEGCSINÁLJUK!!!!!! "Csak" ki kell tartani... :)
Bocsánat...
Rajtam kívül minden családtagom vallásos, nem akartam senkit megbántani. Ez olyan szavam járása. :)
Köszönöm a gratulációt, szép napot kívánok!!!!!
fiatalom is ugyan úgy kell megdolgozni érte...
mint idősebb korba...
nem a kor számít, HANEM AZ AKARAT ÉS A KITARTÁSI ERŐ ENNYI!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Tényleg ennyi a fejlesztésre szoruló gyerek, vagy egy részük csupán el van kényeztetve?
- Ti vennétek a 2 éves fiatoknak babakonyhát? Esetleg van jobb ötletetek, ami nem csupán 1 játék és sokáig lefoglalja:)?
- A nők szégyellnek szakítani a pasival ha nincs nyomós okuk rá, csupán kiszerettek, megunták a pasit?
- Megélni csupán vasazásból
- Már csupán a gondolattól is jobb kedvem van, hogy már csak...
- Nehezen múlik ez a vasárnap. Már alig várom, hogy hétfő legyen.