Megélni csupán vasazásból (beszélgetős fórum)
Mié'? A vasnak nincs színe? :):)
Viccet félretéve úgy gondoltam kb.napi ennyi a keresmény...
Végül is...5000Ft-ért csak 100 kiló, retkes, rozsdás,dzsuvás vasat kell megmozgatnod - meg a ló rezsije is elég magas:)
Akkor a zálogház mégiscsak jobb biznisz:)
Én a múltkor vasárnap 11 óra 20-kor kolompoló, lovaskocsis( vagy öszvér?)kreol hulladék újrahasznosító vállalkozónak feltettem egy kérdést.
Azt, hogy vajon miből gondolja, ha a hét többi napján sem volt olyan vasanyag a ház körül, amit én AJÁNDÉKBA adtam volna neki ő pedig X FORINTÉRT leadja a vastelepen és ezzek pénzt kerese, akkor miért pont ma kell itt csörömpönie...?
Mert mikor én becsöngetek szombar délben, hogy hol a 8 millió forint amit az ügyfelemnek nem fizetett meg, akkor felháborodás van és hívják a járőrt...
Aki aztán haza is megy.)
Érdekes ez a dolog. Meg lehet belőle élni ha valaki olyan szinten űzi, de szerintem ehez borzalmas sok bőr kell lenni az ember pofáján. Egyszer lomtalanításkor elvitték tölünk a vasat, rezet, kaptunk 2 ezer forintot és örültünk, hogy ilyen "olcsón" megúsztuk. Aztán rájöttünk, hogy kb 20 ezret kapott az ürge érte.
Volt olyan eset is, hogy a férjem egy kórház bontásásnál dolgozott, ki kellett volna a konténerbe dobni mindent, vezetéket, törmeléket ablakot egy helyre, ő haza hozta a vezetéket és leadtuk a méhbe 45 ezret kaptunk érte.
Viszont, megélni csak akkor lehet belőle, ha másokat kihasznál és a többiről nem is beszélve.
Egy kis kereset kiegészítésnek jó, de csak normális keretek közt.
Tudom hogy senkit nem érdekel,de na ezt a fórumot nem támogatnám tanácsokkal,rühellem mikor lelopják az elektromos vezetékeket és nem lehet közlekedni,se munkába,se iskolába:(
Vajon hány embert rúgtak ki az állásásából ilyen vezeték lopás miatt?
"Szerintem kitartáson és sok munkán múlik, hogy valaki elérje a kitűzött célt."
De szép is lenne, persze, mint a mesében, a jó elnyeri megérdemelt jutalmát jutalmát. :DDD
Te hiszel még a mesékben?
Hááát, elég sok a fémtolvaj.
Vagy nem gondolok egyből a legrosszabbra. Lehet figyeli a lomtalanításokat, és viszi a méhbe a kidobott műszaki cikkeket. Bár benzinben nem tudom megéri-e?
Egyrészt, az anno Cosma gyilkosságoknál elhíresült bodzását, még a mai napig nem tudják hogy mit jelent. ahogy látom ti sem. A bodzázás az uzsorakamat beszedése, illetve különböző területpénzek, védelmi pénzek beszedése.
Másrészt, miért zavar téged, hogy neki jobban megy a szekér? Azért mert veled nem ossza meg a teljes bevételi forrását, még egyáltalán nem biztos hogy az csak illegális.
További ajánlott fórumok:
- Lehetséges megélni 90.000 Ft-ból?
- Mennyiből lehet megélni ma Magyarországon?
- Bérből megélni? Lehetetlen (?)
- Hogyan lehet megélni albérletben havi fizetésből?
- Nagy vágyam passzív jövedelemből megélni és életem...
- Mit gondoltok azokról a nyugdíjas szinészekről akik "sírnak" hogy nem tudnak megélni, és ezért kell dolgozniuk?