Hogyan lehet megélni albérletben havi fizetésből? (beszélgetés)
Elhiszem! Én is a mai napig hallgatom, hogy milyen sok ember lakna ott.... csak baromi drága....
Egyébként a házak lehet azért olyanok, mert tényleg "kihalásos rendszer" van :D :D
Nem,persze-értem:DD
Igen,régi házak,mésztéglából épültek.
Viszont az értéke jóval magasabb,mint a szomszédos kerületben.
Pl. anyámék házát hosszú évek alatt nem tudtam eladni.Vasbeton szerkezet-alápincézett,egy kúria,Pesterzsébet központjában,500-as telken.
Bagóért sem tudom értékesíteni.
Míg a párom lakását itt Wekerlén-hatlakásos téglaépület-/inkább nem minősítem/-azonnal elkelne.
Nos,én ide születtem,de semmi pénzért nem mennék máshova.
A mi házunk nem ócska,felújítottuk,lealapoztuk,leszigeteltük.Még 100 évig simán el lehet benne lakni:DD
Az igaz,hogy sok a silány épület-de ez nem foglalkoztat-attól függetlenül nagyon kellemes hely:D
Így igaz!
Két napja még volt itt!
Lehet,megoldódtak a gondjai:DD Vagy nincs internetje.
Mindenesetre engem nem keresett:OO
A fórumindítót védőknek!
Elindította 02.23. 10.46-kor, majd 11.36-kor volt itt utoljára. (Azóta csaknem 1 hónap telt el)
Na ennyire kíváncsi a segítségre és a véleményetekre! :))
Holnap nézek egyet meg, elvileg ki is veszem..az 40+ rezsi,. elég sok az is.. főleg elszámolás stb.. .. amúgy nehezen lehet megélni,ha kevés a fizetés hozzá,mert nem kevés a kiadás..
De jobb,mint szülőkkel vagy anyóssal ,vagy mással élni :D
Ezen nagyon könnyen segíthetsz. :)
Vagy ne gyere, vagy ne olvass! :))
Én is elvagyok nélküled annyira, hogy észre se veszem a hiányod. :)
- Ez annyira primitív, hogy oda már képtelen vagyok lesüllyedni. :))
- Ha valakinek valós problémája van, aminek megoldásához tanácsot vár, az - egészen nyugodt lehetsz - reggeltől estig itt figyel.
- Azért is fordult hozzád, mert te aztán mindenkinél mindent jobban tudhatsz.
Bizonyára diplomás :o))
Attól, hogy nem lóg itt folyton, még nem kellene leszólnod. Valószínűleg oka van.
Vagy rájött arra, hogy nálad úgysem tudhatja jobban :DDD
Ez is az egyike azoknak a topikoknak, amit elindít valaki. Sajnáltatja magát, tanácsot/segítséget kér, aztán meg tojik széles-nagy ívben az összes hozzászólóra, hiszen ő úgyis jobban tudja mindenkinél, vagy nem is akar változtatni, jó ez így is.
Tipikus NŐI mentalitás! :)
Nem megoldást vár, csupán jó volt egy picit panaszkodni.
(De ezt máshol már kifejtettem bővebben)
Hát inkább ,mint panelra:DD
Tartja az értékét-felújítva meg csillagászati árak vannak itt.
További ajánlott fórumok:
- Hol és hogyan lehet valakit felnyomni, hogy feketén adja ki a lakását albérletbe?
- Mennyiből lehet megélni ma Magyarországon?
- Elhagynám a férjem, de el lehet tartani egy gyereket egy keresetből albérletben?
- Ha a munkáltató nem fizeti a magánnyugdíjat, de a fizetésből levonja, akkor hova lehet reklamálni?
- CSOK-ra vásárolt házat ki lehet adni albérletbe?
- Önkormányzati lakást ki lehet adni albérletbe, ha a lakhatási jogot megvásároltam?