Csupa eper kehely recept
A Csupa eper kehely hozzávalói:7 dl tej
1 tasak epres pudingpor
20 dkg eper
4 ek cukor
1 csomag tortazselé
2 dl eperszörp (házi)
3 dl gyümölcsjoghurt
A Csupa eper kehely elkészítési módja:
4 dl tejet felforralunk a cukorral és félre tesszük. 3 dl tejben elkeverjük a pudingport és a felforralt tejhez adjuk. Levesszük a tűzről és hozzáadjuk a joghurtot. Poharakba merjük, majd rászeleteljük az epret. Szörpbe felfőzzük a tortazselét. Miután felforrt levesszük a tűzről és kihűlésig kevergetjük és a eperre öntjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: turkkati, 2014. jún. 10. 20:20
A csupa eper kehely elkészítési módja és hozzávalói.