Csörögefánk 2 recept

50 dgk liszt
20 dkg margarin
2 dl tejföl
1 sütőpor
1 száraz (instandt)élesztő
citrom héja az egyik felének a leve
2 evőkanál cukor
1 vaniliás cukor
0,5 dl rum
3 tojás
kevés só
olaj a sütéshez
A Csörögefánk 2 elkészítési módja:
Az adalékokat jól összedolgozzuk,lágyra gyúrjuk hogy kitudjuk nyújtani.(kisujjnyira).Derelyemetszővel rombusz alakura vágjuk középen kilyuggatjuk félvégét átdugjuk ,meghuzogatjuk hogy hosszukás legyen .Forró olajban sütjük vaniliás porcukorral megszórjuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 50ef142557, 2010. máj. 7. 16:35
A csörögefánk 2 elkészítési módja és hozzávalói.