Almába töltött csirkemell recept
Az Almába töltött csirkemell hozzávalói:50 dkg csirkemellfilé
6 db piros alma
só,bors
olaj
besemelhez: vaj ,liszt, tej
Az Almába töltött csirkemell elkészítési módja:
Csirkemellet apró kockára vágjuk,olajon pirosra sütjük sóval borssal ízesítjük. Besamelt készítünk kevés vajat felolvasztunk liszttel besűrítjük 1 dl tejjel felforraljuk állandó kavarás mellett ,hogy ne legyen csomós. Összeöntjük a hússal. Az almákat megmossuk kivájuk a közepét megtöltjük hússal ,forró sütőben 15-20 percig sütjük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 50ef142557, 2010. aug. 15. 16:20
Az almába töltött csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.