Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Joghurtos barack leves recept

Joghurtos barack leves recept

Elkészítési idő 40 perc

A Joghurtos barack leves hozzávalói:
450 gr - os natur joghurt
1 kg őszibarack
cukor
liszt
kevés citromhéja
1 vaniliáscukor
csipet só


A Joghurtos barack leves elkészítési módja:
A barackból négyszemet félre teszek a többit meghámozzom felkockázom felengedem annyi vízzel hogy ellepje cukorral ízesíttem hozzáadom a citromhéjját csipet sót és puhára főzzöm. (Míg fő meghámozzom a maradék barackot is felkockázzom .) Mikor puhára főtt botmixerrel simára dolgozzom. Jooghurtot kikavarom kettő kanál liszttel csomómentesre a főtt barackléből kanalazzok hozzá(ne csomósodjon össze mikor hozzáőntöm) majd hozzáöntöm a krémesített barack alápléhez ,felfőzzöm az összekockázott barackot is hozzáadom ,pár percig főzzöm egy vaniliás cukrot adok még hozzá.

Lehűtve hidegen tálalom.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A joghurtos barack leves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook