Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Majonézes zöldborsó recept

Majonézes zöldborsó recept

A Majonézes zöldborsó hozzávalói:
2 kg zöldborsó
majonéz
o.5 dl tejszín
petrezselyemzöld
só ,bors ,cukor


A Majonézes zöldborsó elkészítési módja:
A hüvelyes zsenge borsót kifejtjük ,megmossuk sós cukros vízben puhára főzzük. Vigyázzunk hogy ne főjjön szét! A főzzőlében hadjuk kihülni majd leszűrjük. Majonézt ,tejszínt fehér borsot,összevágott petrezselymet összekeverjük a borsóval. Húsokhoz nagyon kellemes saláta.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A majonézes zöldborsó elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook