Csopaki aprópecsenye recept
A Csopaki aprópecsenye hozzávalói:(4 személyre): 40 dkg lapocka
5 dkg füstölt szalonna
5 dkg gomba
4 dkg zöldborsó
4 dkg hagyma
1 gerezd fokhagyma
só
bors
petrezselyem
1 zöldpaprika
1 paradicsom.
A Csopaki aprópecsenye elkészítési módja:
Zsírban megpirítani a szalonnát, majd a vöröshagymát. Csíkokra összevágjuk a húst, beletesszük, 20 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a gombát, a borsót, sót, borsot, meg a petrezselyem zöldet, paprikát, paradicsomot és a végén az apróra vágott fokhagymát. Utána jénaiba-sorba lerakni. Tetejére sajtot lehet reszelni, kicsit betenni a sütőbe. Vegyes körettel lehet tálalni. Petrezselymes burgonya, rizs vagy sült burgonya.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Kriszta0930, 2010. szept. 3. 11:50
A csopaki aprópecsenye elkészítési módja és hozzávalói.