Csökentsük azt a fránya ruhaméretet. (beszélgetés)
Sziasztok! Csak szeretném megosztani az örömöm.
38 :) Mármint ruhaméret.
Év elején 42, egy hónapja 40. Legsúlyosabban 48. Sikerült, még egy méret és a helyén vagyok :) Bocs, de muszáj volt valakinek elmondanom :)
Sziasztok,
Úgy gondolom, mindenkinek a saját keresztje a legnehezebb, ezzel pedig remélem jogot formáltam arra, hogy olykor-olykor olvassalak Benneteket, és tanácsot adjak-kérjek :)) Mint itt mindenki, én is sok fogyiba kezdtem, hamar be is fejeztem, a kitartás hiánya volt a gond. Most -5kg-nál tartok, szept. 23-án kezdtem az 'új életem'. Próbáltam redet, úgy 2 hétig, elindított az úton. Azóta nélküle, ügyesen okosan, bár olykor bűnözve. Már nem számolok kalóriát-bár hazudnék ha nem nézném meg legalább-, 2-3naponta eszem vmi szénhidrátot, napjában 2-3szor eszek, és nem vacsorázom. Heti 1-2 órát sportolok, ezen kell még javítanom. De azt hiszem, ezzel, amit elkezdtem, elérem amit akarok. És tudom, hogy Ti is. Mert ez az egész agyban dől el. És aki itt van, az már döntött. Hajrá Csajok, égjen a zsíír !:))
Szia !
Nem probáltál még befeküdni kórházba mível van ilyen fogyókúrás részleg. Plána azoknak aki ilyen sok problémával küszködik.
Teljesen el kellene hagyni a kenyér, tészta, rizs, burgonya evését. Csak csirkehúst ehetnél azt is csak zöldkörettel. 5-6 után már csak vagy egy kefir, vagy joghurt.
Tudom hogy ez így nagyon kemény, de a cél az a fontos. Már 15 kg -ot fogytam május óta. Minden kipróbáltam, de nálam csak ez vált be.
Hát egy kicsit összetett problémás eset vagyok :( gyárilag fel van borulva a hormonháztartásom, ellentmondó leletek, diétával tudom a súlyomat tartani, kenyeret keveset eszek...
volt 2 szer gerincsérvem, 8 éve pikkaelysömörrel küzdök, aminek járulékos tünete a többszörös izületi gyulladás.Ez azt jelenti, hogy a napi szükségleteimet alig bírom ellátni...:(
Szia Kingi7.
Szerintem az anyagcserédet kéne elsőnek felgyorsitani.Betegségtől csökkent??
Szia !
Másfél és két liter vízben ez nem sok, de nem bántja.
Azért mert ha kicsi poharat teszel ki akkor csak keveset iszol, nem fogod még egyszer megtölteni.
A citrom fogyaszt. Eszi a zsírt.
Ki kell készíteni minimum 2 literes flakonba a vizet és kell bele csavarni egy egész citromot.
Meglátjátok sokkal könnyebben megy. A pohár se kicsi legyen legalább 4-5 dl-es.
És nem fáj a fejed? :O
Én abból tudom, hogy nem ittam, hogy elviselhetetlenül álmos leszek és megfájdul a fejem. Nyáron kiskacsa módjára 5 litert is képes voltam letuszkolni, most ennek az ötöde is alig megy..
További ajánlott fórumok:
- Fogyás éhezés nélkül, avagy 2 hónap után 2 ruhaméret
- Neked nem szokott "problémát" okozni gyermeked ruhamérete?
- 1-1 ruhaméret hivatalosan mennyi difi, 5 kg különbség?
- Az 56-os baba ruhaméret, hány hónapos babáknak van?
- Miért van az, hogy bár felszedtem pár kilót, nem látszik? A ruhaméretem nem változott semmit..
- Az európai ruhaméret és a nálunk használatos "nadrágméret" között van összefüggés?