1-1 ruhaméret hivatalosan mennyi difi, 5 kg különbség? (tudásbázis)
ó nekem a borom nem valtozott annyira
a csipőm viszont..
a nadragok combban-csipoben ha ramjonnek, akkor derékban ki tudom huzni 10 centire legtobbet :(((
nagyon zavaró, meg az egyszeru kinai gagyanal is
nem tudom csak nekem van e ilyen huye alakom, vagy masnak is, de :((
es ez maris megvaltoztatja az egesz ruhameret kerdest
hat szerintem is.
amugy nem lehet hogy koze van ahhoz is pl ennek a has meg nadragméret dolognak, hogy mi már szültünk.. szerintem. nem elhanyagolando szempont. meg hogy alma vagy kortek vagyunk vagy ilyesmi.
Enci: passzolom, a centit tudom megnezni, az a biztos.
Pont ma mondta az egyik ismerosom, hogy regen a mellemen tulnott a hasam, most meg joval nagyobb a mellem. eleg fura bok volt, nem is esett jol, de tényleg igy van, kenytelen voltam igazat adni neki
Nem, a számozások a konfekcióméretnél kettesével haladnak: 36-38-40-42-44-46-48-50-52, az angol: 6-8-10-12-14-16-18-20-22. A kínai érdekesebb, ott egyesével mennek a számok.
A férjem 115 kiló, és 58-as nadrágot hord, de a férfi számozás teljesen más, mint a női.
enci: akkor a gatyakat maskepp szamozzak? harom nadragom volt, egy 52es (amit most tettem el, mert mar nagyon nagy), meg két pontjó/kicsitnagyderekban 48as.
mondjuk nem ugyanaz a marka. de latod ezert is jo, hogy megmértem magam :D de tenyleg, szerntem a centi a biztos.
az egyik ruhaboltos elado mondta, hogy 60as nadrag kb 120 kilós emberre jó, ismeros 115 kilós es 58as nadragot hord (himnemu), en 101 es 48asat, nem lehet hogy csak le kell felezni a kilót, plusz minusz 5%, vagy nagy elteresek lehetnek?
Megneztem, 109rol indultam, most 102 vagyok, derékbosegben.. akkor egy masfel centi kb egy szqm ruhameret.
Kozben ahogy a naplomat neztem, eszembe jutott, hogy csinaltam hasra radiofrekvencias zsirbontast még 8kiloval ezelott, en nem ereztem ugy hogy hasznalt volna barmit..
SPORT meg dieta.
Vibrációs tréningre járok heti ketszer, plussz lightos 1500 kalórias dieat.
Nagyon megmozgat, 2 perc utan ugy izzadok, mint regen 20 perc aerobic utan, es nem is terhel ugy le.
Egyik ismerosomet is "behuyitettem", hogy jarjon velem edzesre, o fiu, es marha buszken mondta epp tegnap, hogy sose volt ekkora bicepsze.
Annyi, hogy az izom 3x olyan nehez, mint a zsir, viszont "kevesebb helyet foglal". Ezért kilóban nekem kevesebb megy le, mint centiben.
Amugy 52-rol mentem le ugy, hogy a 48as gatyamat, ami ket honapja epp hogy ramjott, mar ot centire ki tudom huzni es combban fenekben sem feszul.
centibenmindjart merek, pill, a kezdocentimet is tudom, mert felirtam
Igen, az gondoltam h ott jelentős, de Sademica is nagy súllyal indult, én sajnos még nagyobb vagyok nála, így nem értem h ő hogy tudott 5 méretet csökkeni...
Mondjuk igaz, nem mindegy h hol veszi a ruhát, mindenhol más a számozás, így lehet ekkora eltérés :)
a ruhaméretek között cm-ben van különbség, nem kilóban.
az mindenkinek egyéni, hogy hány kg fogyás mennyi cm csökkenést eredményez (meg hogy melyik testrészről).
erre nem lehet válaszolni szerintem.
Én 13 kilóval 5 ruhaméretet csökkentem,szóval szerintem mindenkinél más.
vagyis lehet válaszolni: Mindenkinél más :)
További ajánlott fórumok:
- A szellem és a lélek ugyanaz? Ha nem, mi a különbség a kettő között?
- Zavar ha a párod valahol pl. újságban, filmben, neten bombanőket lát? Nem érzed hogy összehasonlít, vagy különbséget lát?
- Fogyás éhezés nélkül, avagy 2 hónap után 2 ruhaméret
- Apám hivatalosan élettársi kapcsolatban él, ha meghal kinek kell eltemettetni?
- A Dukan diéta alapjai (a hivatalos)
- Mi a különbség a sima Xanax és a Xanax SR között?