Neked nem szokott "problémát" okozni gyermeked ruhamérete? (tudásbázis)
De,hogy nem a kicsinél ő most hét hónaposa de mivel nagy baba neki egy más fél évesre való méret kel.
A középső is nagy széles váll kicsi nyak kicsi kar hossz.A nadrágból meg mindig vágni kel a hosszából neki..
Szerintem azért, mert egy overálnak az ujja pár cm-el rövidebb, mint amilyennek lennie kellene, nem szabad kidobni. Főleg, ha jó minőségű.
Megoldható úgy, hogy az overál alá amit adsz pulcsit, kicsit hosszabb legyen az ujja, azt meg simán kihúzod az overál ujján.. (főleg, ha gumis, remekül fogja) Így nem megy be a hideg, és idétlenül sem néz ki.)
Szerintem olyan óriási a választék, hogy minden testalatú, a legkülönfélébb arányokkal bíró gyerkőcre lehet találni jó ruhákat.
Aki keres, az talál!
Amúgy az lett volna a csoda, ha a tavaly téli overállt idén is hordani tudtátok volna.
én veszek nagyobbat és azt meg felhajtom.
amúgy is általában picit nagyobb ruhákat hordtunk-a lazább kényelmesebb volt neki is meg feladni rá.
én nem szoktam alakítani a ruhákon.max a gumit kicserélem a derekába.vegyetek másfajta téli ruhát.
én kaptam egyszer egy méregdrága téli együttest nagy volt a gyerekre mindenhol de olyan szűkre volt szabva az ujja,nadrág szára hogy nem tudtam használni!
Az ujjhosszt még megoldom, de a lábszárával mit kezdjek? Hajtsam vissza 36x????????
Kicsikém vagy lenne 4cm-el alacsonyabb, vagy 5cm-el nagyobbb:D
Igen, jól ébredtem...sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni-:)
Nehogy megharizz, hallod??:)
Konkrétan arra gondolok, hogy a Kislányom most 88-90 cm. Tegnap rápróbáltam a tavalyi overállját, aminek a hossza (láb) tökéletes, viszont az ujjhossz rövid. (pont a csuklójáig ér, viszont, ha megemeli a kezét....)(92-es méret)
Ugye overállból a köv. méret: 98cm. Na, annak meg mindene olyan nagy, hogy abban meg úgy néz ki mint aki a Holdra készül egy szkafanderben...
Ilyenkor Ti mit csináltok?
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk!
- Hogy hívják a gyermekedet/gyermekeidet?
- Milyen nevet fogsz adni/adtál a gyermekednek?
- Melyik az a könyv, ami nélkül nem gyermekkor a gyermekkor? Mi az, amit szerinted mindenképpen el kell olvasnia gyermekednek?
- Mit szokott gyermeked tízóraizni és uzsonnázni?