Csodálkozom, hogy még nem omlottan teljesen össze,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
mindenkinek a maga baja mindig a legnagyobb dolog.
csak jär az agyam theorie, sajnos engem nem vitt elöbbre.
Mintha már írtál volna erről. Sajnálom, ebben nem tudunk itt segíteni, de az biztos jó hogy kiírod a fájdalmadat. Én nem tudom eldönteni a te problémád a nagyobb-e vagy az enyéim voltak azok. De ez nem is számít. Némelyikünknek nagy küzdelem az élet az biztos. Mikor azt éreztem ennél nehezebb már nem lehet, mindig azt mondtam, elmúlik. Minden elmúlik egyszer. Tudod, a ború után jön a derű. Váltakozik mint e hepe-hupa.
Mit mondhatnék, mint hogy együtt érzek veled, és nagyon drukkolok hogy lábalj ki ebből a nehéz helyzetből.
Amíg nem találsz állandó munkát, addig talán adódhat valami alkalmi. Étkezdében vagy szállodában mosogatás, vagy fogalmam nincs arrafelé mit lehet kezdeni. Itt a Balatonnál könnyű szezonális munkát találni, csak én sajnos már nem bírom, pedig jól jönne egy kis nyugdíjkiegészítés. :)
További ajánlott fórumok:
- Teljesen összetört a párom lelkileg 7év és 1gyerek után...Adjatok tanácsot..
- Tönkreteheti egy frissen összeköltözött párkapcsolatot az, ha teljesen ellentétes műszakban dolgozik a két fél?
- Hogyan kapjam össze magam, ha nem vagyok rendben? A padlón vagyok teljesen.
- Teljesen összezavar(odtam)! Szerinted? :)
- Nagyon összejöttek most a dolgok... kivagyok már teljesen.
- Ha Margit Kórházban szülök, választott orvosnál, milyen összegre számíthatok? Vagy ez teljesen doki függő?