Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Csodálkozom, hogy még nem omlottan teljesen össze,... fórum

Csodálkozom, hogy még nem omlottan teljesen össze,... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

11. Hansika (válaszként erre: 10. - 55Judit)
ápr. 8. 21:20

mindenkinek a maga baja mindig a legnagyobb dolog.

csak jär az agyam theorie, sajnos engem nem vitt elöbbre.

10. 55Judit (válaszként erre: 9. - Gyöngy:))
ápr. 8. 17:58
Aki igazán bajban van 10x annyit tudja járatni az agyát mint egyébként. Ez adja az erőt.
9. gyöngy:) (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 8. 17:54
Én sem értem, hogy éltem túl az elmúlt pár évet. De az ember a nagy bajban mindig kap valami hatalmas erőt, mondjuk az más kérdés, hogy milyen áron.
8. Enissa (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 8. 15:33
Azt írtad a munka megoldódott nyárra, csak nem sikerült?
7. 55Judit (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 8. 15:32

Mintha már írtál volna erről. Sajnálom, ebben nem tudunk itt segíteni, de az biztos jó hogy kiírod a fájdalmadat. Én nem tudom eldönteni a te problémád a nagyobb-e vagy az enyéim voltak azok. De ez nem is számít. Némelyikünknek nagy küzdelem az élet az biztos. Mikor azt éreztem ennél nehezebb már nem lehet, mindig azt mondtam, elmúlik. Minden elmúlik egyszer. Tudod, a ború után jön a derű. Váltakozik mint e hepe-hupa.

Mit mondhatnék, mint hogy együtt érzek veled, és nagyon drukkolok hogy lábalj ki ebből a nehéz helyzetből.

Amíg nem találsz állandó munkát, addig talán adódhat valami alkalmi. Étkezdében vagy szállodában mosogatás, vagy fogalmam nincs arrafelé mit lehet kezdeni. Itt a Balatonnál könnyű szezonális munkát találni, csak én sajnos már nem bírom, pedig jól jönne egy kis nyugdíjkiegészítés. :)

6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - 55Judit)
ápr. 8. 15:10
Kedves Judit! Leginkább munkahelyre lenne szükségem, sajnos hónapok óta adom be az önéletrajzomat de semmi nem jön össze. Két beteg gyermek akiket egyedül nevelek, pszichés és egyéb saját betegségek. Nagyon nehéz.
ápr. 8. 15:08
Ezen én is csodálkozom önmagam kapcsán.
4. 55Judit (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 8. 14:05
Zsóka jól mondja. Tényleg többet kibírunk mint gondolnánk. Ezt én is tapasztalatam. Ha elmondod mi ilyen kegyetlen nehéz, esetleg segíthetünk-e valamiben, lehet könnyebb lenne.
ápr. 8. 13:58
Én már mindent is megvonok magamtól, folyamatosan a megoldásokat keresem, kész agyrém amin átmegyek hónapok óta. De valahogy csak lesz.
ápr. 8. 13:22
Sokkal többet elbír az ember, mint gondolná. Csak van, aki a könnyebb utat választja.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook